RO EN

Cai Shen Kingdom

Intră pe tărâmul Zeului Prosperității Cai Shen cu noul jackpot chinezesc progresiv pe 5 nivele. Se spune că Zeul, grăsuț și vesel, dăruiește bogățiile pe care le cară însoțitorii săi. Jackpotul progresiv Cai Shen Kingdom acordă șansa jucătorilor să obțină aceste bogății prin combinarea nivelurilor de jackpot interconectate și stand-alone.

Începând de la cele 2 niveluri nonprogresive și de sine stătătoare, Mini și Minor, continuând cu nivel progresiv stand-alone Maxi și încheind călătoria din regatul Cai Shen cu cele două niveluri progresive, Grand și Major, comune pentru toate aparatele de joc din conexiune, acest jackpot este creat pentru a accede satisfacția jucătorilor.

Găzduit de aparatul de joc P-24/32H Upright, jocurile cu tematică chinezească sunt concepute special pentru a însoți jackpotul progresiv interconectat Cai Shen Kingdom și permit selectarea de multiple denominații de către jucător. Jucătorul poate câștiga câteva sau chiar toate nivelurile de jackpot cu orice bet. Și pentru a face călătoria prin Regatul Cai Shen și mai distractivă, pe lângă bonusurile de jackpot, jocul oferă bonus Free Spins.

JOCURI

Cai Shen Kingdom

CABINETE

P-24/32H UP DL
Cai Shen Kingdom Cai Shen Kingdom Cai Shen Kingdom
Cai Shen Kingdom Cai Shen Kingdom Cai Shen Kingdom

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!