ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Fu Gui Rong Hua

Fu Gui Rong Hua este un jackpot progresiv de 4 niveluluri, cu tematica chinezeasca.  Numele său în limba engleză înseamnă " avere, glorie, strălucire și bogăție", iar acest produs EGT acordă în mod frecvent jucatorilor norocosi sansa de a castiga mai mult de unul dintre cele patru niveluri ale sale la un moment dat.

Eternal Lotus este primul joc, proiectat special pentru Fu Gui Rong Hua, care continua tema chinezeasca. Este un joc de tipul "243 moduri de castig" în care toate liniile sunt în joc. Cu cât miza este mai mare, cu atat mai mare nivelul de jackpot pe care jucătorii il pot castiga. Valoarea maximă este accesibila doar atunci când  miza atinge 88 de credite, indiferent de coeficientul pariului. O pariere mai mare creste, de asemenea, castigul la masa.

Jucătorul poate câștiga unul sau mai multe nivele de jackpot (în funcție de miza lui / ei) în timpul jocului bonus jackpot, care poate fi activat ori de câte ori apare simbolul "Lotus” pe un singur sau mai multe role, iar copacul magic cu banuti strălucește si se scutura. Trei sau mai multe simboluri scatter "Yin-Yang" declanseaza 10 rotiri gratuite, timp în care sunt prezentate simboluri wild și scatter, precum și unul selectat aleatoriu din tabelul de plata. Cele 10 rotiri gratuite ar putea fi re-declansate și în timp ce jucatorul este în modul lor jocul bonus-ul jackpot ar putea fi, de asemenea, activat.

“Eternal Lotus” este găzduit de un aparat de joc cu tematica, de tip slant top sau up right, cu un ecran principal de 24” sau 27 si un display orientat vertical de 32” sau 42”. Pe panoul de jackpot sunt proiectate teme chinezesti atractive si videoclipuri 3D dinamice, dar si animatii festive care capteaza atentia.

Toate caracteristicile Fu Gui Rong Hua transforma acest jackpot într-o alegere excelentă atât pentru operatorii de cazino cat și pentru jucători.

JOCURI

Fu Gui Rong Hua

CABINETE

P-42V UP CURVED P-42V ST CURVED P-24/32V UP P-27/42V ST
Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua
Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua Fu Gui Rong Hua

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!