RO EN

Premium Link

Premium Link este un sistem de jackpot in care jocuri din colectiile Premier, Collection si versiunile mai vechi ca Vega Vision + si Vega Vision pot fi conectate pentru a participa impreuna la jackpoturile progresive comune de tip mystery si generate de simboluri. 

Jackpotul Premium Link se bazeaza pe controler Premium Progressive Controller (PPC) si Media Control Center (MCC) care sunt folosite pentru vizualizare. 

Premium Link suporta jackpot tip mystery cu pana la 3 niveluri (Mini, Middle si Super) care sunt comune pentru toate jocurile si denominatiile. Setarile pentru fiecare nivel de jackpot tip mystery pot fi personalizate, inclusiv cerintele pentru pariul minim. Valorile jackpotului tip mystery sunt acumulate pe baza mizelor de la toate aparatele care participa la jackpot si pot fi castigare aleator de fiecare dintre ele. 

Premium Link suporta jackpoturi pe baza de simboluri cu maxim 4 denominatii fiecare. Fiecare jackpot are propriile setari independente. Valoarea acumulata se realizeaza pe baza mizelor facute in timpul jocurilor. 

Valorile actuale ale jackpoturilor tip mystery si pe baza de simboluri sunt vizualizate pe ecranul situat deasupra aparatelor si, de asemenea, pe panoul de jackpot. Cand un jackpot este castigat, animatii grafice captivante arata jucatorului care este suma pe care a castigat-o.

Aparatele de joc ale altor producatori  pot, de asemenea, fi conectate pentru a participa la jackpoturile comune tip mystery. In acest scop, in fiecare aparat trebuie instalat un controler special - Jackpot Interface Module (JIM). Jackpoturile castigate sunt transferate catre aparatele de joc ca bonusuri Legacy via protocol SAS.

JOCURI

Premium Link

CABINETE

P-27/32H ST P-27/27 ST P-27/27 ST SLIM P-24/24 UP
Premium Link Premium Link Premium Link Premium Link Premium Link Premium Link
Premium Link Premium Link Premium Link Premium Link Premium Link Premium Link

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!