ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Diamond Life

Diamond Life este un jackpot progresiv tip Mystery cu 4 niveluri. Fiecare dintre nivelurile jackpotului Diamond Life: Alb, Verde, Rosu si Albastru poate fi castigat prin jocul bonus special Diamond Life care poate fi declansat aleator la finalul oricaruia dintre jocurile de baza.

Cand bonusul Diamond Life este declansat, 12 cutii apar pe ecran. In fiecare dintre cutie exista un diamant care poate fi alb, verde, rosu sau albastru, unde culorile diamantelor corespund culorilor nivelurilor de jackpot. In timpul jocului bonus, jucatorul alege ce cutie sa deschida. Cand colecteaza 3 diamante de aceeasi culoare, jocul bonus se incheie si jucatorul castiga nivelul de jackpot Diamond Life corespunzator culorii. Jucatorul poate castiga oricare din cele 4 niveluri fara a fi nevoit sa parieze maximum. Totusi, cu cat miza este mai mare, cu atat mai mare sansa de a castiga cel mai mare nivel de jackpot: Albastru.

Jackpotul Diamond Life este disponibil intr-un multi-joc cu 9 jocuri. Este conceput pentru jucatori care se bucura de valoarea adaugata a jackpotului progresiv de tip mystery pe jocurile lor slot preferate si bine-cunoscute.

Gama de cabinete Diamond Life poate fi individual personalizata printr-o selectie de pariuri maxime, denominatii si valori progresive, astfel incat sa satisfara cerintele specifice ale jucatorilor.

Multi-jocurile Diamond Life sunt prezentate in cabinete tematice care au un ecran principal de 24” si un display deasupra de 32” in format orizontal.

Videoclipuri atractive 3D si animatii festive care capteaza atentia sunt proiectate pe panoul de jackpot cu ecran central de 55” si 2 monitoare laterale de 32”.

Atmosfera joviala atrage atentia jucatorului, creste divertismentul si prelungeste timpul de joc.

JOCURI

Diamond Life

CABINETE

P-24/32H UP DL
Diamond Life Diamond Life Diamond Life
Diamond Life Diamond Life Diamond Life

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!