RO EN

Cat 4 Cash Premier

Cat 4 Cash este un jackpot progresiv cu 4 niveluri. Fiecare dintre nivelurile jackpotului Cat 4 Cash: Mini, Midi, Maxi and Mega poate fi castigat printr-un joc bonus special Cat 4 Cash, care este declansat de simboluri speciale Cat 4 Cash care apar atat in jocurile de baza cat si in spin-urile gratuite. Bonusul poate fi declansat de asemenea aleator in timpul jocurilor de baza sau spin-urilor gratuite. In timpul a 8 spin-uri gratuite Cat 4 Cash, jucatorul castiga credite si colecteaza simboluri speciale “coin”. Jucatorul poate castiga doar unul din cele 4 niveluri. Pentru a castiga un nivel, jucatorul trebuie sa colecteze un anume credit care sa depaseasca pragu pentru a atinge nivelul dorit al jackpotului si/sau sa colecteze 5 sau mai multe simboluri speciale “coin”. Pragurile sunt afisate pe ecranul de 32” in timpul jocului bonus. Daca jucatorul colecteaza 5 sau mai multe simboluri speciale “coin” poate trece la urmatorul nivel si sa castige urmatorul nivel de jackpot, impreuna cu un numar anume de credite. Frecvența de succes a bonusului Cat4Cash nu depinde de miza jocului de bază.

Jucatorul are o sansa rezonabila de a castiga cel mai inalt nivel al jackpotului cu oricare dintre miza pe durata jocului bonus Cat 4 Cash. Totusi, cu cat miza jocului de baza este mai mare, cu atat sunt mai mari sansele de a castiga nivelul Mega al jackpotului. Jucatorul poate castiga si cateva extra castiguri mystery ca credite in timpul jocului de baza sau jocului bonus Cat 4 Cash.

Cat 4 Cash este disponibil cu jocuri cu 5 role cu 20- sau 40- linii cu pariu maxim fix in 2 mixuri multi-joc. Cateva variante Cat 4 Cash de plati la masa si selectii de denominatii permit personalizarea gamei de cabinete la care se poate Cat 4 Cash.

Multi-jocurile Cat 4 Cash multi-games sunt prezente pe un aparat de joc personalizat, cu tematica, ce detine un ecran principal de 24” si un ecran deasupra, orientat vertical, de 32”.

Videoclipuri 3D atractive si animatii festive ce capteaza atentia sunt proiectate pe panoul de jackpot cu ecran central de 55” si 2 monitoare laterale de 32”.

Atmosfera joviala atrage atentia jucatorului si mareste divertismentul, prelungind durata de joc.

JOCURI

Cat 4 Cash Premier

CABINETE

P-24/32V UP
Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier
Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier Cat 4 Cash Premier

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!