RO EN

United Mystery

Sistemul de Jackpot United Mystery permite aparatelor de joc de la diferiti producatori sa se conecteze la o retea locala, astfel permitand fiecarui aparat de joc sa participle la distributia de castiguri aditionale de tip Jackpot Mystery.

Serverul pentru jackpot United Mystery sustine pana al 3 jackpoturi de tip Mystery diferite – Mini, Middle si Super, care sunt comune pentru toate aparatele aflate in retea. Fiecare dintre jackpoturile tip Mystery pot fi setate individual. Valoarea jackpotului tip Mystery se bazeaza pe mizele plasate la toate aparatele de joc in timpul jocului si fiecare jackpot Mystery poate fi castigat aleator de fiecare dintre aparatele de joc.  

Atractivul display de jackpot de 40” arata cresterea valorii curente a jackpoturilor tip Mystery cat si informatii despre jackpotul Mystery castigat.

  • Permite conectarea a pana la 128 aparate de joc de la diferiti producatori, care suporta protocol SAS V6.0 si mai sus si AFT sau bonus Legacy
  • Serverul controleaza pana la 3 jackpoturi tip Mystery.
  • Jackpotul Mystery castigat va fi trimit catre aparatul de joc ca bonus SAS AFT sau bonus Legacy.
  • Setarea parametrilor se face prini folosirea unui PC independent si un software specializat.
  • Serverul stocheaza informatii despre ultimele 100 de castiguri, de cate ori a fost castigat un anume jackpot, valoarea totala a jackpoturilor castigate si alte date statistice
  • Un panou jackpot de 40” simplu sau dublu asigura compozitia generala si vizibilitatea sistemului.
  • Nodul SAS Mystery trebuie instalat pe fiecare aparat de joc care participa la jackpoturi Mystery.
United Mystery
United Mystery

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!