RO EN

3 Happy Hits

3 Happy His este un sistem de jackpot progresiv tip mystery cu 3 nivele. Primele doua nivele Minor si Major sunt stand-alone (individuale pentru fiecare aparat de joc) in timp ce al treilea nivel Grand este comun pentru toate aparatele, conectate la retea. 

Ideea din spatele 3 Happy Hits este de a crea o experienta unica pentru fanii jocurilor  jackpot, combinand avantajele jackpoturilor stand-alone, care de obicei dau incredere jucatorilor ca doar ei pot castiga un anumit nivel, cu cele ale jackpotului comun care ofera sansa de a castiga un jackpot mai mare. 

Fiecare nivel are separat valori de minim si maxim si poate fi stabilit sa ceara un bet minim (de calificare). Jocuri specifice sustinute de 3 Happy Hits pot fi conectate la reteaua de jackpot. Pentru a satisface toate cerintele jucatorilor, anumiti parametrii pot fi personalizabile - denominatii, pariuri minime si maxime pentru joc total. 

Videoclipuri atractive si animatii festive sunt afisate pe panoul de jackpot Rainbow, felicitand jucatorii si adaugand la placerea castigului. 

JOCURI

3 Happy Hits

CABINETE

P-27/32H ST P-27/27 ST P-27/27 ST SLIM P-24/24 UP
3 Happy Hits 3 Happy Hits 3 Happy Hits 3 Happy Hits 3 Happy Hits 3 Happy Hits
3 Happy Hits 3 Happy Hits 3 Happy Hits 3 Happy Hits 3 Happy Hits 3 Happy Hits

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!