RO EN

Ce s-a intamplat la BEGE, Sofia?

ACASA > NOUTATI > Ce s-a intamplat la BEGE, Sofia? 28.11.2016
egt romania bege sofia 2016 expozitie

Echipa EGT Romania si-a intampinat partenerii la BEGE Sofia saptamana trecuta, pe 23-24 noiembrie, cu entuziasmul specific. Celor ce au trecut pragul standului EGT le-a fost prezentata inca o data gama extrem de variata de produse EGT. De la aparate de slot la rulete live si automate, de la EGT Interactive ce a avut o zona special dedicata pana la noua generatie de mixuri multi-joc si jackpoturi atractive – toate au captivat audienta expozitiei, atragand valuri de vizitatori in standul EGT.

Audienta a fost captivata si de show-urile spectaculoase pregatite pentru scena EGT de Wilmark Rizzo Hernandez – invitat special, impreuna cu trupa sa de dans, care au demonstrat inca o data ca entertainmentul este parte integranta din lumea gamingului.

Produsele care au impresionat cel mai mult atentia audientei au fost cele mai noi adaugate in portofoliul EGT, aceleasi care au captivat si la EArena in Bucuresti:

Modelele P-42V Curved cu suprafete create din fibra de sticla pentru un aspect rafinat si forma sa arcuita ce ofera mai mult spatiu pentru grafica jocurilor. Noile aparate Super Premier cu a lor tehnologie de ultima ora si aspect futurist. Luxoasele rulete live LTT concepute special pentru locatiile spatioase, dar si cele mai recente versiuni de jocuri online si pe aplicatii mobile, disponibile in  zona special amenajata pentru sectorul interactiv, complet dotata cu computere si dispozitive mobile.

bege sofia 2016 egt aparate de joc bulgaresti egt romania bege sofia 2016 egt romania bege sofia egt interactive egt romania expozitie bege sofia 2016 aparate de joc bulgaresti egt romania stand bege sofia 2016 egt romania stand bege sofia 2016 wilmark euro games technology romania bege sofia 2016 euro games technology romania bege sofia 2016 expozitie expozitie bege sofia bulgaria 2016 egt romania expozitie bege sofia bulgaria 2016 egt romania ltt luxury touch roulette

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!