ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

O noua modalitate prin care clientii EGT Romania ne pot oferi feedback

ACASA > NOUTATI > O noua modalitate prin care clientii EGT Romania ne pot oferi feedback 27.08.2019
800x600 imagine articol survey pentru site

Departamentul Customer Care al EGT Romania isi doreste sa ramana, in continuare, mijlocul principal prin care clientii companiei sa beneficieze de suport si de atentia de care au nevoie.

Pentru ca satisfactia partenerilor nostri reprezinta prioritatea cu numarul 1 a echipei EGT Romania, dorinta noastra este sa continuam intr-o maniera constructiva ceea ce am inceput acum ceva timp, odata cu crearea acestui departament.

Scopul principal a ramas acelasi si anume, fluidizarea comunicarii dintre dumneavoastra, partenerii nostri, si echipa EGT Romania, activitatea acestui departament fiind canalizata, in permanenta, catre rezolvarea oricaror situatii ce ar putea sa intervina in procesele si procedurile de lucru de pe parcursul colaborarii.

In acest sens, departamentul nostru Customer Care face constant demersuri focalizate pe livrarea unor rezultate care sa sporeasca gradul de multumire al partenerilor nostri si, nu in ultimul rand, sa imbunatateasca experientele pe care noi ne propunem sa le oferim acestora pe viitor.

De aceasta data, specialistii Customer Care au ales sa vina in intampinarea nevoilor clientilor EGT Romania cu o noua modalitate, mult mai facila, prin care acestia pot sa ne ofere feedback-ul lor.

Mai exact, echipa noastra a conceput un "Chestionar de Feedback", chestionar care, incepand cu luna August, poate fi accesat prin intermediul buletinului de stiri pe care departamentul de Marketing al EGT Romania il trimite periodic, prin e-mail, catre toti clientii care si-au manifestat acordul de a primi aceste informatii.

Astfel, odata cu noutatile pe care dumneavoastra,  partenerii nostri, le aflati de la noi, aveti acum si posibilitatea, ca numai cu un singur click, sa accesati formularul prin care ne puteti transmite in mod direct opiniile pe care le aveti in legatura cu aspecte ce tin de produsele, serviciile noastre si nu numai. Va puteti expune parerea oferindu-ne raspunsuri la intrebarile noastre predefinite sau, acolo unde situatia impune acest lucru, prin descrierea experientei personala avuta.

Asadar, pentru a beneficia de aceasta noua facilitate, nu trebuie decat sa va asigurati ca newsletter-ul trimis de noi ajunge la dumneavoastra. Daca observati ca acest lucru nu se intampla si, totusi, va doriti sa fiti la curent cu toate noutatile noastre, dar si sa beneficiati de chestionarul nostru online va invitam sa accesati site-ul nostru www.egt-bg.ro si sa completati formularul prin care va exprimati acordul sa primiti toate aceste informatii.

Este foarte simplu ceea ce aveti de facut si dureaza doar cateva minute sa va abonati pentru ca, pe viitor, sa fiti in permanenta conectati la realitatea Euro Games Technology Romania.

Totodata, daca sunteti de acord sa ramaneti in stransa legatura si cu specialistii nostri Customer Care si sa fiti contactati de acestia strict in scopuri ce tin de buna functionare a colaborarii dintre dumneavoastra si echipa EGT Romania, va invitam sa va manifestati acest acord accesand rubrica "Acordul dumneavoastra in relatia cu noi" de la pagina https://www.egt-bg.ro/contact/relatii-clienti si sa mentionati acolo care sunt preferintele dumneavoastra de comunicare.

Ne dorim sa va oferim experiente viitoare de calitate si de aceea este foarte important ca parerea dumneavoastra sa ajunga la noi. Nu ezitati sa va exprimati feedback-ul si acesta va fi luat in considerare!


Va reamintim mai jos modalitatile prin care puteti lua legatura cu echipa Customer Care:

Mobil:  0040 757 097 101

Fix:       0040 374 835 774

E-mail: customercare.ro@egt-bg.com

Site: https://www.egt-bg.ro/contact/relatii-clienti

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!