ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN
Imaginea 1

Online

Online

EGT a unificat toate componentele de jocuri interactive într-o singură divizie, EGT Interactive. Cu sediul central in Sofia, grupul a accelerat dezvoltarea segmentului online și pe mobile a jocurilor clasice slot EGT și a introdus mai multe branduri de succes în piata in plina expansiune a jocurilor de noroc in spatiul interactiv.

Sistemul EGT Multigame Server (MGS) este o soluție tehnologica ce oferă operatorilor online o conexiune directă cu cel mai bun conținut cazino-jocuri de noroc online al EGT. Portofoliul EGT Interactive este format în prezent din numeroase video sloturi, video poker, rulete și keno și este intr-o continua ascensiune.

Aceste jocuri sunt bine cunoscute din cazinourile noastre clasice. Toate sunt executate în Flash, iar o selecție de jocuri HTML5 este disponibila pentru iOS și Android. Toate jocurile slot acceptă Jackpot Cards, atât pe calculator și dispozitive portabile. Fiecare joc permite modulele de joc cash si play-for-fun.

Conexiunea dintre EGT MGS și operatorii de cazinou este stabilita prin integrarea unica prin intermediul serviciilor web API. Ceea ce permite accesul la toate jocurile actuale și viitoare EGT și caracteristicile lor.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!