ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN
Pyramid - Sistem de management al cazinoului Pyramid - Sistem de management al cazinoului
Pyramid CMS este o soluție de ultimă generaţie de management, dezvoltată ȋn totalitate de ingineri români de top pentru a sprijini operatorii ȋn managementul eficient al cazinourilor și sălilor de joc.

Sistemul este extrem de flexibil și poate fi personalizat ȋn funcţie de cererea fiecărui operator ȋn parte.

Dispune de toate instrumentele necesare pentru gestionarea zilnică a activităţii cazinourilor și / sau sălilor de jocuri de noroc, oferind o imagine clară a tuturor proceselor interne.
Octopus - Server Based Gaming Octopus - Server Based Gaming
Sistemul Joc Bazat pe Server (SBG) oferă operatorilor cu conținut de jocuri descărcabil o structura configurabila cu combinație de jackpoturi tip mystery de arie larga – Jackpot Cards.

Separarea conținutului și a jocurilor de terminalele fizice reduce costurile și crește veniturile. Sistemul are ca scop conectarea unui numar nelimitat de locatii si terminale ce pot fi configurate pentru a livra de la un server central.

SBG asigură monitorizarea și controlul fiecărui terminal de joc de noroc în rețea, ceea ce il face adaptabil la cerintele reglementarilor legale, dar și de afaceri.
Spider - Sistem de Management al Cazinoului Spider - Sistem de Management al Cazinoului
Preia controlul cazinoului tău cu Spider, un sistem de management rapid de instalat si ușor de conectat.

Cu o interfață intuitivă, acesta necesită o infrastructură IT simplă, suportă multiple denominații și jackpoturi progressive multi-joc și asigură administrarea de la distanță a cazinoului oferind control total asupra acestuia.

Prezintă mai multe module, cu funcții multiple, ce au rolul de a vă oferi o imagine completă despre activitatea derulată în locația unde acesta este instalat.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!