ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN
Pyramid - Sistem de management al cazinoului Pyramid - Sistem de management al cazinoului
Pyramid CMS este o soluție de ultimă generaţie de management, dezvoltată ȋn totalitate de ingineri români de top pentru a sprijini operatorii ȋn managementul eficient al cazinourilor și sălilor de joc. Sistemul este extrem de flexibil și poate fi personalizat ȋn funcţie de cererea fiecărui operator ȋn parte. Practic, dispune de toate instrumentele necesare pentru gestionarea zilnică a activităţii cazinourilor și / sau sălilor de joc, oferind o imagine clară a tuturor proceselor interne.
Octopus Server Based Gaming Octopus Server Based Gaming
Sistemul Joc Bazat pe Server (SBG) oferă operatorilor cu conținut de jocuri descărcabil, o structura configurabila cu combinație de jackpoturi tip mystery de arie larga – Jackpot Cards. Sistemul are ca scop conectarea număr nelimitat de locații și terminale și pot fi configurate pentru a livra de la un server central.

Separând conținutul și jocurile de la terminalele fizice reduce costurile și crește veniturile. SBG asigură monitorizarea și controlul fiecărui terminal de joc de noroc în rețea, ceea ce il face adaptabil la cerintele reglementarilor legale dar și de afaceri.

Diversitatea RNG-urilor clasice (mașini de Bingo, Rulete, etc) și Jackpotul United Mystery între toate locațiile din rețea demonstrează rezultate dovedite care genereaza incantarea jucatorilor.
Spider Sistem Management Cazino Spider Sistem Management Cazino
Modulul Contabilitate actualizeaza activitățile de zi cu zi de gestionare a cazinoului si le duce la nivelul următor, punand la dispozitie toate raportarile detaliate de care este nevoie. Ofera o imagine clara a oricarui aspect al afacerii pentru a imbunatati dar si pentru a mentine 24/7 contactul cu aparatele de joc din sala de joc.

Modulul securitate și alarmă configureaza diferite niveluri de acces ale utilizatorilor și ofera notificări în timp real de la sistemul Spider. Astfel incat sa aveti certitudinea uunei activitati in casino fara problem, exact asa cum planificati.

Modulul Jackpot - crește entuziasmul jucătorilor, adăugând jackpot local sau de arie larga, progresiv sau tip Mystery. Personalizeaza o zonă locală, sau la nivel progresiv, sau potul cel mare mister. Personalizeaza setarile sistemului in functie de necesitatile si dorintele dumneavoastra.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!