ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Notificare de confidentialitate in scopuri de marketing si servicii clienti

Aceasta Notificare de confidentialitate in scopuri de marketing si servicii clienti a fost actualizata la 19 Iulie 2019.

S.C. EURO GAMES TECHNOLOGY Romania  cu sediul in Bucuresti, Str. Sergent Matei Dumitru, Nr. 1-3, Etaj 4, Sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/17328/2005, avand codul de inregistrare fiscala 18042300 (“EGT”) in calitate de operator prelucreaza date cu caracter personal in baza consimtamantului dumneavoastra pentru a va furniza o experienta in calitate de client imbunatatita si pentru a se asigura ca materialele de marketing ale EGT ajung la dumneavoastra cu ultimele stiri privind EGT si ofertele sale comerciale pentru produse si servicii

In aceasta Notificare de Confidentialitate in scopuri de marketing si servicii clienti va explicam cum EGT utilizeaza datele dumneavoastra personale pe care le colecteaza in legatura cu scopuri de marketing si servicii clienti.

Aceasta Notificare de Confidentialitate in scopuri de marketing si servicii clienti contine urmatoarele informatii:

 • De ce primiti comunicari de marketing si servicii clienti din partea EGT?
 • Cum utilizeaza EGT datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing si servicii clienti?
 • Care dintre datele dumneavoastra personale sunt utilizate de EGT in scopuri de marketing si servicii clienti?
 • Cu cine poate partaja EGT datele dumneavoastra personale (recipientii sau categoriile de recipienti ai datelor dumneavoastra personale)?
 • Care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu procesarea datelor dumneavoastra personale?
 • Cum puteti influenta coumunicarile de marketing si servicii clienti pe care le primiti din partea EGT?

Pentru mai multe informatii despre prelucrarea datelor dumneavoastra personale de catre EGT si drepturile dumneavoastra in legatura cu aceasta prelucrare, va rugam sa vizualizati Notificarea de Confidentialitate a EGT urmand link-ul https://www.egt-bg.ro/confidentialitate

De ce primiti comunicari de marketing si servicii clienti din partea EGT?

EGT trimite informatii despre produsele si serviciile sale clientilor sai ale caror date de contact le-a obtinut in baza relatiilor de afaceri cu acestia. EGT poate trimite, de asemenea, e-mail-uri de marketing persoanelor care si-au exprimat interesul pentru cumpararea produselor sau serviciilor EGT sau carora despre care EGT crede ca ar fi interesati de produsele si serviciile EGT.

EGT va transmite comunicari de marketing si servicii clienti daca i-ati dat consimtamantul de a primi astfel de comunicari. De obicei, acest consimtamant este obtinut atunci cand va inregistrati pentru a primi newsletter-ul EGT la https://www.egt-bg.ro sau cand va inregistrati la un eveniment pentru a primi informatii de la EGT.

Daca nu mai doriti sa primiti comunicari de marketing si servicii clienti din partea EGT sau doriti sa va actualizati preferintele de marketing, puteti face asta urmand instructiunile furnizate in sectiunea intitulata “Cum puteti influenta coumunicarile de marketing si servicii clienti pe care le primiti din partea EGT?”.

Cum utilizeaza EGT datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing si servicii clienti?

Datele personale colectate de EGT pot fi utilizate in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru a va contacta in scopul informarii dumneavoastra despre noi produse, servicii sau promotii pe care EGT le ofera, inclusiv pentru a asista cat mai bine nevoile clientilor EGT in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT si pe baza consimtamantului dumneavoastra.
 2. Pentru a va invita la evenimente gazduite sau sponsorizate de EGT in aria dumneavoastra geografica care pot fi de interes pentru dumneavoastra in considerarea rolului dumneavoastra intr-o societate si/sau industrie, in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT.
 3. Pentru a derula studii de piata, campanii de marketing si sondaje de opinie pentru servicii clienti, in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT.
 4. Pentru a presta serviciile pentru care EGT a fost contractat de catre clientul pe care il reprezentati, pentru a livra si a va contacta in scopuri legate de servicii clienti, inclusiv pentru a va informa regulat despre stadiul unui proiect, in legatura cu notificarile dumneavoastra despre anumite probleme/solicitari, furnizarea livrabilelor aferente, proiectelor si desfasurarea activitatilor zilnice de afaceri pentru a ne conforma obligatiilor contractuale asumate de EGT fata de clientul pe care il reprezentati.
 5. Este posibil sa folosim datele dumneavoastra personale pentru a comunica cu dumneavoastra despre oferta de servicii a EGT, de exemplu pentru a va informa ca serviciile EGT s-au schimbat sau pentru a va transmite alerte importante si alte notificari referitoare la produsele si serviciile EGT, in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT.
 6. Ca parte din campaniile de marketing si servicii clienti derulate de EGT pe e-mail, vom urmari de fiecare data cand veti primi, deschide, accesa un link sau partaja orice e-mail pe care il veti primi de la EGT. EGT va intreprinde o profilare automatizata a acestor informatii pentru a va evalua interesele fata de ofertele de srvicii sau promotiile EGT. Aceasta prelucrare da posibilitatea EGT sa identifice si targheteze clienti potentiali sau parteneri de afaceri, sa isi ajusteze politicile sale de marketing si servicii clienti si sa va furnizeze informatii relevante la timp pe baza intereselor dumneavoastra, in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT.
 7. EGT inregistreaza toate conversatiile/interactiunile dintre dumneavoastra si echipa de servicii clienti a EGT atat in scopuri de verificare a calitatii si training, cat si in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT. De asemenea, EGT se asigura ca sunteti notificati despre inregistrarea convorbirilor, inainte de initierea unor astfel de convorbiri/interactiuni cu echipa de servicii clienti.
 8. Ca parte din programul de servicii clienti al EGT, reprezentantii nostri pentru servicii clienti va pot suna pentru a va informa despre serviciile sau promotiile oferite de EGT si pot inregistra feedback-ul obtinut si observatiile despre conversatiile purtate, inclusiv datele personale obtinute in aceste convorbiri telefonice, pentru a ajuta EGT sa identifice si sa targheteze clienti potentiali si parteneri de afaceri in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT.
 9. EGT poate derula sondaje de opinie pentru a colecta feedback din partea dumneavoastra cu privire la serviciile furnizate curent de EGT societatii pe care o reprezentati. EGT utilizeaza raspunsurile dumneavoastra la aceste sondaje pentru a intelege mai bine punctele forte ale EGT, dar si pentru a identifica zonele in care este necesara o imbunatatire. Aceasta evaluare ajuta EGT sa deserveasca mai bine societatea pe care o reprezentati si sa isi imbunatateasca in ansamblu oferta de servicii si strategia de afaceri, in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT.
 10. Pentru a dezvolta noi produse si servicii imbunatatite care ajuta EGT sa deserveasca mai eficient societatea pe care o reprezentati, dar si sa isi imbunatateasca in ansamblu oferta de servicii, in exercitarea unui interes comercial legitim al EGT. 

EGT pastreaza datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing si servicii clienti atata timp cat veti dori sa primiti informatii de marketing si servicii clienti de la EGT. Daca decideti sa incetati sa subscrieti sau sa va retrageti consimtamantul pentru a primi comunicari de marketing si servicii clienti de la EGT, EGT nu va mai utiliza datele dumneavoastra personale in aceste scopuri. Daca datele dumneavoastra personale nu sunt necesare in alte scopuri (de ex. pentru a mentine o relatie de client cu dumneavoastra), EGT va sterge aceste date fara intarziere.

EGT transmite comunicari de marketing si servicii clienti in principal prin e-mail, mesaje text sau prin telefon. Pentru a vizualiza mesajele de marketing si servicii clienti in social media, EGT ar putea fi obligata sa partajeze datele dumneavoastra personale cu diferite platforme de social media, cum ar fi Facebook, LinkedIn sau Google. Pentru mai multe informatii despre cum prelucreaza aceste platforme datele personale puteti vizualiza notificarile de confidentialitate ale acestora.

Pentru mai multe informatii despre cum EGT utilizeaza serviciile unor terti prestatori de servicii sau partajeaza in alt mod informatii cu terte parti, va rugam sa cititi Notificarea de Confidentialitate a EGT urmand link-ul https://www.egt-bg.ro/confidentialitate

Care dintre datele dumneavoastra personale sunt utilizate de EGT in scopuri de marketing si servicii clienti?

Pentru a va furniza comunicari de marketing potrivite cu preferintele dumneavoastra si servicii clienti adaptate nevoilor afacerii dumneavoastra, EGT are nevoie sa colecteze anumite informatii despre dumneavoastra. In mod obisnuit colectam aceste informatii de la dumneavoastra atunci cand utilizati serviciile EGT.

Pentru scopurile mentionate in aceasta Notificare de Confidentialitate, EGT colecteaza de la dumneavoastra si prelucreaza in mod obisnuit urmatoarele date personale:

 • Datele dumneavoastra de identitate de baza si detaliile de contact

Acestea pot include de exemplu numele si prenumele dumneavoastra, denumirea soietatii, numarul de telefon, adresa de e-mail si orice alta informatie pe care veti fi de accord sa ne-o furnizati.

 • Informatii despre relatia dumneavoastra de client cu EGT

EGT colecteaza date personale cand cumparati produse si servicii EGT. Astfel de date pot include de exemplu informatii despre achizitiile de produse si servicii EGT pe care le-ati facut anterior, informatii necesare pentru facturare, informatii despre evenimentele EGT la care ati participat si feedback-ul de client pe care il furnizati echipei EGT de servicii clienti.

 • Informatii cand accesati Website-ul

Prin introducerea unor informatii pe website-ul https://www.egt-bg.ro (“Website”) in pagina denumita Contact, EGT colecteaza numele dumneavoastra, adresa de e-mail, tara de resedinta, societatea si industria pe care o reprezentati si detaliile interogarilor dumneavoastra pentru a fi apti sa raspundem unei intrebari generale/de afaceri pe care o postati pe Website.

Daca doriti sa fiti contactat prin telefon  EGT poate colecta de asemenea numarul dumneavoastra de telefon de serviciu. EGT utilizeaza cookies si web beacons pentru a colecta date despre cum utilizati Website-ul. Aceste informatii pot include date despre cand ati vizitat Website-ul, cat ati stat pe Website, ce ati accesat pe Website si adresa dumneavoastra IP.

Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Notificarea de Confidentialitate a EGT accesand link-ul https://www.egt-bg.ro/confidentialitate

 • Inregistrarea convorbirilor telefonice

Departamentul servicii clienti al EGT poate inregistra convorbirile telefonice dintre dumneavoastra si echipa servicii clienti a EGT cand folositi un numar dedicat liniei EGT pentru asistenta clienti. De asemenea reprezentantii EGT pentru servicii clienti va pot contact pentru a discuta orice solicitare formulata de dumneavoastra sau pentru a comunica cu dumneavoastra despre gradul de satisfactie fata de produsele EGT livrate si serviciile EGT prestate. Aceste convorbiri vor fi de asemenea inregistrate atat in scopuri de verificare a calitatii si training, cat si pentru a facilita rezolvarea oricaror solicitari sau plangeri.

 • Campanii pe e-mail

Daca sunteti recipientul comunicarilor EGT de marketing si servicii clienti , EGT va monitoriza de cate ori primiti, deschideti, accesati un link sau partajati un e-mail pe care il primiti de la EGT. 

 • Inregistrari pentru EGT Newsletter si Centrul EGT Servicii Clienti

Dumneavoastra furnizati catre EGT informatii despre datele dumneavoastra personale atunci cand va inregistrati si utilizati EGT Newsletter si Centrul EGT Servicii Clienti. Aceste date pot include de exemplu numele si prenumele dumneavoastra, e-mail-ul dumneavoastra si denumirea societatii pe care o reprezentati. Departamentele EGT de marketing si servicii clienti monitorizeaza preferintele dumneavoastra de comunicare (prin e-mail sau telefon) si domenii de interes (cum ar fi primirea de publicatii si/sau comunicarea directa) pe care le-ati exprimat la inregistrare sau pentru care v-ati dezinregistrat.

 • Informatii colectate cand accesati materiale EGT sau sondaje EGT pe website-urile unor terti parteneri

Din cand in cand, EGT publica materiale de marketing sau deruleaza sondaje de marketing si servicii clienti pe platformele unor terti parteneri titulari de website-uri. Prin accesarea acestor materiale /sondaje, EGT colecteaza de la dumneavoastra numele, adresa de e-mail, numere de telefon de contact, pozitia ocupata in societatea pe care o reprezentati si orice alte continuturi/link-uri EGT accesate. 

 • Evenimente Corporate si de Marketing ale EGT

Din cand in cand, EGT poate gazdui sau sponsoriza diferite evenimente corporate si de marketing. EGT poate colecta la aceste evenimente de la dumneavoastra; numele, adresa de e-mail, numere de telefon de contact, pozitia ocupata in societatea pe care o reprezentati la aceste evenimente. In plus, reprezentantii nostri de vanzari si sefii de departamente pot frecventa evenimente similare organizate de alte societati sau forumuri.Ca parte din aceste evenimente sau forumuri, reprezentantii nostri de vanzari si sefii de departamente pot primi de la dumneavoastra carti de vizita sau detalii de contact in scopul de a stabili o relatie de afaceri cu dumneavoastra in numele clientului sau societatii pe care o reprezentati.

 • Informatii obtinute din directoarele de contacte de afaceri si servicii ale unor terti

EGT a selectat cu grija si a contractat serviciile unor terte agentii care furnizeaza directoare de contacte de afaceri pentru a obtine numele, functia, societatea, numarul de telefon de serviciu, adresa de e-mail de serviciu si adresa locului de munca ale unor potentiale contacte de afaceri.

 • Informatii obtinute de la sefii de departamente ai EGT

EGT poate primi informatii in legatura cu numele, societatea pe care o reprezentati, pozitia ocupata in societate, adresa de e-mail si numere de telefon de contact de la sefii de departamente ai EGT care au stabilit contacte profesionale/personale cu dumneavoastra.

 • Informatii obtinute din surse publice si de pe platforme de networking profesional

EGT poate colecta de asemena informatii referitoare la numele, societatea pe care o reprezentati, pozitia ocupata in societate, adresa de e-mail si numere de telefon de contact din surse publice (unde sunt disponibile) sau de pe platfome de networking profesional cum ar fi LinkedIn.

 • Informatii primite anterior/in timpul executarii unor contracte

Acestea pot include de exemplu numele,pozitia ocupata intr-o societate, societatea pe care o reprezentati, numarul de telefon si adresa de e-mail pe care ni le furnizati in fazele solicitarii de oferte, discutarii ofertelor, negocierii contractelor si/sau pe durata executarii contractelor incheiate de EGT pentru furnizarea unor servicii clientilor sai.

EGT utilizeaza profilarea automata in circumstante limitate legate de campaniile pe e-mail. Ca parte din campaniile pe e-mail ale EGT, EGT va monitoriza de cate ori primiti, deschideti, accesati un link sau partajati un e-mail primit de la EGT, folosind o solutie automatizata gestionata de EGT. Solutia automatizata profileaza informatia monitorizata pentru a evalua intersul dumneavoastra fata de ofertele si promotiile EGT. Aceasta permite EGT sa identifice si sa targheteze potentiali clienti sau partnerei de afaceri si sa va furnizeze informatii relevante la timp pe baza intereselor dumneavoastra.

Cu cine poate partaja EGT datele dumneavoastra personale (recipientii sau categoriile de recipienti ai datelor dumneavoastra personale)?

EGT poate contracta terte parti alese cu grija care presteaza anumite servicii ce servesc derularii activitatilor EGT (cum ar fi furnizori de servicii de stocare in cloud, de servicii de suport IT) si derularii sondajelor de marketing si servicii clienti (furnizori de platforme de sondaje publice).

Datele dumneavoastra personale pot fi partajate cu angajatii EGT pentru a facilita vanzarile, marketing-ul, serviciile post-vanzare si activitatile de mentenanta.

Acolo unde este permis de lege, datele personale pot fi furnizate unor terti cum ar fi autoritati de reglementare sau organe de aplicare a legii.

Cand astfel de divulgari ca cele de mai sus au loc, EGT solicita aplicarea unor masuri de securitate tehnice si organizatorice adcevate pentru a proteja datele personale partajate si solicita garantii ca datele personale vor fi prelucrate cu respectarea legilor aplicabile.

EGT permite numai afiliatilor si tertilor prestatori de servicii sa utilizeze datele personale colectate de EGT pentru scopuri specifice si numai conform cu instructiunile EGT. Orice partajare de date personale prin intermediul platformelor online ale unor terti vor fi reglementate de termenii si conditiile de confidentialitate ale platformelor online ale tertilor utilizate. 

Care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu procesarea datelor dumneavoastra personale?

1. Sa solicitati accesul la datele dumneavoastra personale si sa solicitati detalii ale activitatilor de prelucrare a acestora intreprinse de EGT.

2. Sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra personale daca sunt incorecte sau incomplete.

3. Sa solicitati EGT sa stearga datele dumneavoastra personale atunci cand unul din urmatoarele motive se aplica:

 • prelucrarea nu mai este necesara in legatura cu scopurile pentru care datele dumneavoastra personale au fost colectate sau prelucrate in alt mod;
 • prelucrarea de catre EGT a datelor dumneavoastra personale este bazata pe consimtamantul dumneavoastra si v-ati retras ulterior consimtamantul si nu mai exista nici un alt temei legitim pe care EGT il poate folosi pentru a prelucra datele dumneavoastra personale;
 • obiectati la prelucrarea datelor dumneavoastra personale in conditiile prevazute in sectiunea de mai sus “Dreptul de a obiecta” si EGT nu are un interes legitim prevalent pentru a continua prleucrarea;
 • datele dumneavoastra personale au fost prelucrate illegal si stergerea este necesara pentru confomaraea cu o prevedere legala aplicabila EGT. 
 • In plus, aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul sau sa optati pentru excluderea din activitatile EGT in legatura cu colectarea datelor despre locatia dumneavoastra, marketing sau servicii clienti.  

4. Sa cereti restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale de catre EGT atunci cand corectitudinea datelor personale este contestata de dumneavoastra, prelucrarea de catre EGT a datelor dumneavoastra personale este nelegala, dar nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie sterse: EGT nu mai are nevoie sa prelucreze datele dumneavoastra personale in scopurile agreate, dar doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie pastrate pentru stabilirea, exercitarea sau apararea impotriva unor pretentii juridice sau EGT prelucreaza datele dumneavoastra personale pe baza unor interese legitime (asa cum au fost mentionate mai sus) iar dumneavoastra:

 • obiectati la procesarea de catre EGT pe aceste baze;
 • doriti restrictionarea datelor personale relevante pana cand poate fi stabilit ca interesul legitim al EGT prevaleaza asupra interesului dumneavoastra legitim.

Atunci cand exercitarea de catre dumneavoastra a dreptului de restrictionare face ca prelucrarea de catre EGT a unor date personale sa fie restrictionata, EGT va prelucra doar acele date personale relevante in conformitate cu consimtamantul dumneavoastra si in plus doar in scopul stocarii si al formularii de pretentii juridice.  

5. Sa obiectati la prelucrarea datelor dumneavoastra personale de catre EGT. Daca ne veti cere sa oprim prelucrarea datelor dumneavoastra personale pe aceasta baza, EGT va opri prelucrarea datelor dumneavoastra personale cu exceptia cazului in care EGT poate demonstra in mod categoric de ce aceasta procesare ar trebui sa continue in conformitate cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal in annumite situatii.

6. Sa primiti datele dumneavoastra personale intr-un format structurat, accesibil in mod standard prin mijloace electronice si dreptul de a transmite aceste date personale catre un alt controlor.

7. Sa formulati o plangere la Autoritatea Nationala de Protectie a Datelor.

8. Sa obiectati si sa nu mai faceti obiectul unor decizii bazate exclusiv pe o prelucrare automata (inclusiv profilare), care produce efecte juridice sau care va afecteaza in mod semnificativ.

9. Sa va retrageti in orice moment orice consimtamant furnizat catre EGT, contactand EGT.

Cum puteti influenta coumunicarile de marketing si servicii clienti pe care le primiti din partea EGT?

Va puteti retrage foarte simplu consimtamantul dat EGT pentru comunicari de marketing si servicii clienti prin accesarea link-ului “dezabonare” de la finalul fiecarui e-mail care contine comunicari de marketing sau servicii clienti.

Va puteti de asemenea modifica peferintele, retrage consimtamantul, dar si administra modul in care EGT foloseste datele dumneavoastra personale prin accesarea Website-ului.

Puteti de asemenea alege sa stopati in orice moment primirea de comunicari de marketing si servicii clienti din partea EGT notificand catre EGT decizia dumneavoastra la una dintre urmatoarele adrese de contact:

 • prin e-mail la: office@egt-bg.ro
 • vizitandu-ne personal la sediul EGT

Daca EGT va prelucra datele dumneavoastra personale in alte scopuri decat cele mentionate mai sus, EGT va va furniza informatiile relevante si atunci cand va fi necesar va obtine consimtamantul dumneavoastra prealabil.

EGT poate actualiza aceasta Notificare de Confidentialitate fara sa va notifice expres aceste modificari. Versiunea actualizata a acestei Notificari de Confidentialitate poate fi gasita intotdeauna pe acest Website.

Va recomandam sa revizuiti acesta Notificare de Confidentialitate din cand in cand pentru a lua cunostinta de posibilele modificari ale acesteia.

Daca aveti orice intrebari legate de modul in care datele dumneavoastra personale sunt prelucrate, puteti contacta EGT in scris pe adresa de e-mail: office@egt-bg.ro

Pentru mai multe informatii despre drepturile dumneavoastra legate de prelucrarea datelor personale, va rugam sa accesati Notificarea de Confidentialitate EGT la https://www.egt-bg.ro/confidentialitate.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!