ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN
T84 Auto

Ruleta Luxury Touch Table automata

6 posturi de joc cu un centru de ruleta automata

Ruleta Luxury Touch Table automata dezvoltata de EGT este un produs de cea mai inalta calitate, caracterizat de un design rafinat, tehnologii moderne si standarde exigente de performanta. Este o ruleta electronica complet automata, conceputa special pentru cazinouri mari. Sustine atat sistemul de joc cu un zero, cat si cel cu doua zerouri, cu o directie sau doua directii pe cilindru, disponibila intr-o gama larga de culori si finisaje. Generatorul ruletei este capabil sa produca intre 60 si 80 de rezultate pe ora.

Principala idee din spatele dezvoltarii ruletei automate LTT este de a accelera ritmul de joc, astfel marind profitabilitatea si reducandu-se costurile de operare, dar si riscurile de discrepante. Se caracterizeaza prin LCD de 84” cu rezolutie 3840x2160 si poate primi confortabil 6 jucatori asezati in fata unui display de 21” cu functie tactila unde, la o simpla atingere, pot plasa pariurile pentru urmatorul joc. Pariurile si platile se realizeaza identic ca la o ruleta traditionala.Tehnologia brevetata EGT poate identifica pariul fiecarei persoane in parte, iar manipularea chips-urilor de joc, calculul castigurilor si platile sunt efectuate in mod automat de catre sistem.

O solutie convenabila pentru monitorizarea jocului la ruleta este sistemul statistic de vizualizare SVS-II cu fata dubla sau simpla de 23”, care ofera toate informatiile necesare despre jucatori, pe parcursul jocului.

 • Masa de ruleta de 84" cu 6 posturi de joc si un centru de ruleta automata
 • Sistem de sunet stereo imbunatatit
 • Monitor LCD-TFT de 23” pentru afisarea de informatii statistice
 • Vizualizarea Jackpot "Diamond Number" pe top panel LCD  de 15"
 • Permite jocul atat in sistemul European (cu un zero), cat si cel American (cu doua zerouri).
 • Sistem de detectare a castigurilor rapide bazat pe senzori optici si infrarosii
 • Design disponibil din carbon/alcantara/piele
 • Iluminare LED ambientala, atractiva
 • Ecran disponibil in 3 culori
 • Reguli ruleta clasica, plus caracteristici Dynamic Paytable (optional)

JOCURI

Ruleta Europeana

Ruleta Automata Europeana / Americana ofera oportunitatea de a juca pe o conexiune live fizic legata la o ruleta cu un singur zero sau cu doua zerouri, oferind jucatorilor placerea de a-si plasa pariurile intr-un joc real de ruleta. Pariurile sunt plasate prin atingerea pe ecran a zonei de pariere dorita. Serii speciale permit jucatorului sa plaseze multiple pariuri pe sectoare alese ale ruletei.

T84 Auto T84 Auto T84 Auto

SOLUTII JACKPOT

JACKPOT CARDS

Din dorinta de a dezvolta software-uri extrem de avansate pentru orice tip de jocuri multiplayer, terminale si sisteme de jocuri,departamentul pentru solutiile multiplayer EGT a creat gama Rigel si King HD care combina jocurile video slot cu cu jocurile card si jocurile de ruleta cu un sistem de jackpot mystery cu 4 niveluri: JACKPOT CARDS.

Jucatorii au acum oportunitatea de a castiga 4 niveluri diferite de jackpot mystery prin intermediul jocului bonus “JACKPOT CARDS”, care este declansat la intamplare dupa terminarea jocului de baza. Jocul bonus incepe cu 12 carti cu fata in jos. Dintre acestea, jucatorii trebuie sa colecteze 3 carti din aceeasi serie, pentru a atinge nivelul corespunzator de jackpot - Clubs, Diamonds, Hearts si Spades. Nu este necesar sa participati cu pariul maxim pentru a declansa oricare dintre niveluri. Cu toate acestea, cu cat este mai mare pariul in jocul de baza, cu atat mai mare este sansa de a intra in jocul bonus Jackpot Cards si de a castiga cel mai inalt nivel de jackpot mystery.

DIAMOND NUMBER

Este un sistem de jackpot fascinant, care atrage atentia tuturor si care urmareste sa pastreze interesul si bucuria jucatorilor in timp ce pun pariuri pe ruleta. Cu animatie si sunet incantatoare, acest sistem jackpot este format din doua niveluri - DIAMOND Si SAPPHIRE. Permite jocul atat in sistemul European (cu un zero), cat si cel American (cu doua zerouri). Numai pariurile Straight sunt eligibile pentru castigarea Jackpot-ului. Daca mai multi jucatori declanseaza unul dintre cele doua niveluri, suma Jackpot-ului este impartita in mod egal intre toti castigatorii.

OPTIUNI DE CONFIGURARE

CONTROL SI MONITORIZARE

Date in timp real:

 • Contabilizarea timpului de exploatare pentru aparatele electronice de joc si jocuri cu raportari zilnice
 • Istoric pentru jocurile de Ruleta
 • Toate evenimentele majore generate din dispozitivele EGT de jocuri electronice multiplayer, Rulete si servere de Jackpot

IT online si suport tehnic:

 • Cand ai nevoie de suport, suna-ne la 0757 097 101
 • Analistii nostri pot evalua rezultatele dispozitivelor EGT de jocuri electronice multiplayer pentru a le imbunatati si optimiza
 • Supraveghere in timp real

Sistem de monitorizare si control (MCS):

 • Suporta toate dispozitivele EGT multiplayer
 • Comunicarea este bazata pe TCP/IP cu cele mai noi standarde de securitate in citirea datelor cu certificat SSL
 • Servere de inalta calitate
 • Aplicatii web

SPECIFICATII TEHNICE

SPECIFICATII TEHNICE T84 Auto
Inaltime: 954 mm / 2036 mm
Latime: 3150 mm
Adancime: 1546 mm
Voltaj: 100÷120V / 220÷240V AC 50 ÷ 60 Hz
Temperaturi optime: 0° C ÷ +30° C
Umiditate optima: 0% ÷ 85%

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!