RO EN

Orange Collection cu aprobare tip

ACASA > NOUTATI > Orange Collection cu aprobare tip 02.12.2016
orange collection jocuri slot egt romania cu aprobare de tip brml

Orange Collection este prima compilatie din noua generatie de mixuri multi-joc Collection Series, ce obtine aprobare de tip, echipa EGT Romania lucrand asiduu pentru obtinerea aprobarilor si pentru celelalte 3 mixuri din Collection Series: Green Collection, Red Collection si Fruits Collection.

Daca doresti varietate și flexibilitate intr-un mix de jocuri de noua generatie, gama Collection Series este de neegalat. Orange Collection este o compilatie de 48 dintre cele mai populare titluri EGT de care jucatorii se pot bucura acum pe diverse aparate de joc, de la binecunoscutele aparate EGT disponibile deja pe piata: VegaVision+ St si VegaVision+ Up, P-24/24 Up, P-24/24 St Slim, până la mai noile lansate P-27/27 St, P-27/27 St Slim, P-27/32H St, P-42V Up Curved si P-42V St Curved, chiar si Super Premier.

De-acum jucătorii din România se pot bucura titlurile din Orange Collection -  ȋn curând prezente în toate locațiile cu dotare EGT. 

egt romania jocuri egt orange collection egt romania jocuri orange collection slot machines orange collection egt romania aprobare de tip orange collection series egt romania aprobare de tip

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!