ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Standul EGT va fi Hot Spot la Entertainment Arena Show 2016

ACASA > NOUTATI > Standul EGT va fi Hot Spot la Entertainment Arena Show 2016 23.08.2016
egt hot spot entertainment arena show 2016

Peste 80 de stații de joc, ce prezintă cele mai recente inovații de la EGT, împreună cu produsele sale cele mai apreciate, de renume mondial, spectacole magnifice și multe surprize pentru vizitatori vor fi elementele distinctiv al standului companiei ȋn acest an la Entertainment Arena Expo în România. În timpul standul nr. 401 cu etaj al EGT din perioada 5-7 Septembrie va fi din nou cel mai mare stand din expoziție, cel mai strălucitor şi cel mai memorabil pentru oaspeţii expoziţiei.

Acesta este momentul pentru debutul exclusiv al noului Pyramid CMS – un sistem de management dezvoltat ȋn totalitate inginerii noştri români de top.

Pyramid CMS este o soluție de ultimă generaţie, dezvoltată de echipa din România pentru a sprijini operatorii ȋn managementul eficient al cazinourilor și sălilor de joc. Sistemul este extrem de flexibil și poate fi personalizat ȋn funcţie de cererea fiecărui operator ȋn parte. Practic, dispune de toate instrumentele necesare pentru gestionarea zilnică a activităţii cazinourilor și / sau sălilor de joc, oferind o imagine clară a tuturor proceselor interne.

Gata pregătite pentru testare vor fi și cele mai recente versiuni de jocuri online și pe aplicaţii mobile, disponibile ȋn standul EGT ȋn  zona special amenajată pentru sectorul interactiv, complet dotată cu computere și dispozitive mobile. Vizitatorii pasionaţi de zona on-line vor fi atrași cu siguranţă de interfeţele usor de utilizat, grafica de ȋnaltă rezoluţie și varietatea largă de teme de jocuri.

Echipa EGT Interactive a pregătit un portofoliu bogat de noi titluri, atât pentru PC cât şi pentru dispozitive mobile.

"Arena" EGT este şi în acest an pregătită să ofere o excelentă prezentare a produselor din portofoliul EGT dar şi o mulțime de momente de divertisment spectaculoase care vor energiza publicul. Expoziţia Entertainment Arena Show este locul ideal pentru a aduce acele elemente de divertisment atât de importante industriei noastre la cel mai important eveniment al industriei.  

Participarea EGT la Arena Expo 2016 este o altă oportunitate pentru companie de a demonstra politica sa de a-și considera clienții săi ca prioritatea numărul unu. Ca rezultat al acestui concept, biroul local din România îşi îmbunătățește rezultatele de la an la an și ȋşi extinde în mod constant echipa.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!