RO EN

Echipa EGT România vă așteaptă la expoziția ICE 2017

ACASA > NOUTATI > Echipa EGT România vă așteaptă la expoziția ICE 2017 22.01.2017
ice 2017 londra euro games technology

Peste 230 de aparate de joc vor străluci la standul S3-330 al Euro Games Technology din cadrul expoziţiei ICE 2017. Compania va prezenta aparate de slot, multiplayer şi soluţii interactive de ultimă generaţie. Premiere ȋn exclusivitate vor transforma standul ȋn punctul central de atracţie pentru cunoscătorii din industrie

Pe lângă bine-cunoscutele şi renumitele produse, EGT lansează, printre multe altele, noul creat jackpot cu temă chinezească Cai Shen Kingdom cu 5 nivele de câştig, care poate include jackpoturi stand-alone, conectate, progresive şi non-progresive. O noutate de ȋnaltă clasă ȋn gama Super Premier - cu modelul Super Premier 75, precum și o gamă largă de titluri multi-joc. Toate vor fi expuse în timpul celor 3 zile de expoziție.

Divizia Multiplayer prezintă de asemenea, noi creaţii, cum ar fi modelele S-Line - 3 opțiuni excelente cu monitoare full screen HD tactil, extrem de configurabile la cerințele operatorului. Recent-dezvoltatul jackpot progresive Diamond Number, pentru ruletele din seria Luxury Series, va capta atenţia vizitatorilor, la fel ca şi ruletele automate Premier R6 şi R8. Pentru prima dată, Premier R6 va suporta colecţiile multi-game Rigel și King HD, ceea ce, cu siguranţă , se va dovedi irezistibil pentru cunoscători.

EGT Interactive va prezenta peste 100 de titluri internet-based ce vor oferi o experienţă identică cu cea din jocurile reale. Jocurile mini-slot, create special pentru site-urile de pariuri și conectate la sistemul de jackpot mystery Jackpot Cards cu 4 niveluri, împreună cu platforma web a EGT Interactive, lărgesc portofoliul companiei pentru a acoperi nevoile a mai multor operatori şi jucători decât ȋnainte.

Echipa românească așteaptă cu nerăbdare să vă întâlnească la standul EGT S3-330, gata să vă prezinte noile produse precum și pentru a vă re-arăta produsele deja cunoscute. Vă ȋntâmpinăm ȋn modul deja faimos al EGT de divertisment: show-uri spectaculoase, realizate de artişti şi dansatori excepţional de talentaţi.  Sunteţi pregătiţi pentru o experienţă de neuitat? 

ice londra 2017 gambling expo egt ice londra 2017 gambling expo euro games technology

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!