ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Fruits Collection – acum cu aprobare de tip

ACASA > NOUTATI > Fruits Collection – acum cu aprobare de tip 24.02.2017
jocuri egt fruits collection series egt romania

Fruits Collection din Collection Series este acum disponibil în România cu aprobare de tip – pentru comenzi sau conversii.

38 de jocuri diferite, cu fructe care să îţi captiveze şi încânte jucătorii – acum într-o singură colecţie. Susţinută de puternica platformă Exciter III, Fruits Collection este o compilaţie a celor mai populare titluri EGT. Jucătorul are oportunitatea de a alege dintre multiple denominaţii de pe ecranul jocului selectat, folosind o navigare convenabilă şi simplă. Ecranul superior animat afişează informaţii suplimentare despre familiile de jocuri pentru fiecare titlu ȋn parte.  

Când vine vorba de varietate, convenabilitate și flexibilitate, gama Collection este de neegalat, oferindu-ţi acele jocuri captivante care îţi asigură acea fidelizare a clienţilor pe care ai dorit-o dintotdeauna. Practic, de-acum poţi îmbunătăţi experienţa jucătorilor punându-le la dispoziţie Fruits Collection din Collection Series.

Jucătorii se pot bucura pe diverse aparate de joc, de la binecunoscutele aparate EGT disponibile deja pe piață (inclusiv P-24/24 Up, dar şi versiunile anterioare) până la noile lansate P-27/27 St Slim, P-27/32H St, P-27/27 StP-42V Up Curved și P-42V St Curved cu display arcuit ce oferă mai mult spațiu pentru grafica jocurilor, iar gradul de utilizare este garantat de meniuri intuitive și ușor de utilizat, dar şi pe cabinetele Super Premier cu a lor tehnologie de ultimă oră şi designul futurist!

fruits collection jocuri egt collection series jocuri egt fruits collection series fruits collection jocuri egt romania collection series jocuri egt fruits collection series jocuri cu fructe

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!