RO EN

Exciter III - o noua definiție a stabilității

ACASA > NOUTATI > Exciter III - o noua definiție a stabilității 28.02.2017
exciter iii egt romania platforma hardware slot machines

Exciter III® este noua platformă de jocuri dezvoltată de inginerii EGT special pentru cea mai nouă gamă a companiei de aparate de jocuri slot video şi jackpoturi progresive multi-level.

Noua platformă oferă mai multă putere de procesare, grafică îmbunătățită, animaţii, sunete şi grad de utilizare mai performantă. Oferă o stabilitate ridicată a sistemului și protecție maximă.

Exciter III® este creat în conformitate cu cele mai recente tendințe din industria jocurilor de noroc, ceea ce este o garanție ȋn sine pentru stabilitate ridicată a sistemului și protecție maximă. Susține diferite tipuri de dispozitive periferice și module, de asemenea, suportă două canale de rețea Ethernet, ceea ce permite schimbul rapid de informații între rețelele locale din locaţii și, de asemenea, ajută la susţinerea jocurilor server-based.

Structura platformei încorporează un sistem de răcire bine gândit, care oferă o perioadă mai lungă ȋntre episoadele periodice de mentenanţă tehnică.

Puternica platformă Exciter III susţine cele mai noi aparate de joc din portofoliul EGT: de la P-27/27 St și  P-27/27 St Slim, P-27/32H St, la noile lansate  Super PremierP-42V Up Curved, P-42V St Curved dar şi binecunoscutele aparate EGT deja existente pe piaţă cum ar fi P-24/24 Up şi modele anterioare.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!