RO EN

Sistemul de Jackpot 4 Happy Hits – acum cu Aprobare de Tip

ACASA > NOUTATI > Sistemul de Jackpot 4 Happy Hits – acum cu Aprobare de Tip 21.04.2017
4 happy hits jackpot egt romania aprobare de tip

4 Happy Hits are acum aprobare de tip pentru România și este disponibil tuturor partenerilor EGT pentru cumpărare sau închiriere. 4 Happy Hits este jackpot de tip Progresiv (pe bază de simboluri) și de tip Mystery (cu patru niveluri: Grand, Major, Minor și Mini).

Jackpot-ul pe bază de simboluri poate fi configurat pentru a fi Progresiv standalone (SAP), Progresiv local (LAP) sau Progresiv cu arie largă (WAP). Jackpot-ul Mystery, de asemenea, poate fi de tip standalone pentru fiecare dintre mașinile slot sau poate fi conectat la un grup de cabinete.

4 Happy Hits este susținut de platforma hardware Exciter III care oferă flexibiliate, putere de procesare mai mare, grafică, animații și sunete îmbunătățite și un grad mai mare de stabilitate.

Jackpotul 4 Happy Hits este instalat pe aparate de joc de ultimă generație din gama “Curved”, P-42V Up Curved și P-42V St Curved, cu ecrane curbate, orientate vertical, de 42 “. Cu un accent pe detalii de cea mai înaltă calitate, aceste aparate, alături de colecția de jocuri Multi Hits 1 dedicată jackpotului 4 Happy Hits, accentuează interacţiunea cu jucătorii și pot deveni rapid atracția principală în sala de joc.

În plus, pe panoul de jackpot Rainbow sunt proiectate videoclipuri 3D specifice 4 Happy Hits, foarte atractive și dinamice, cât și animații festive care captează atenția.

Detalii complete despre Jackpotul 4 Happy Hits găsești prin click aici.

4 happy hits egt jackpot type approval egt jackpot 4 happy hits aprobare de tip egt romania jackpot 4 happy hits aprobare de tip egt romania jackpot 4 happy hits type approval euro games technology 4 happy hits jackpot euro games technology 4 happy hits jackpot system 4 happy hits euro games technology egt romania jackpot 4 happy hits euro games technology jackpot 4 happy hits

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!