RO EN

AWP – acum cu Aprobare de Tip pentru România!

ACASA > NOUTATI > AWP – acum cu Aprobare de Tip pentru România! 22.08.2017
awp aprobare de tip romania egt

EGT România a obținut omologarea pentru AWP, pentru Vega Vision Up, de-acum disponibil pentru cumpărare sau închiriere. Nu ezitați să ne contactați aici pentru detalii.

AWP-urile completează astfel portofoliul EGT, oferind o experiență interactivă, la cea mai înaltă calitate, unei plaje mult mai ample de jucători, de la pasionați până la jucători amatori sau sporadici, în locații atipice. Permisivitatea instalării acestor aparate de joc în diverse locații, nu doar în cele cu caracter supus jocurilor de noroc, conferă acestei categorii de aparate o atracție specială.

Cu AWP puteți oferi experiența de joc unică cu 4 jocuri speciale. Am ales pentru început unele dintre cele mai de succes jocuri EGT, extrem de atractive, cu fructe: 20 Super Hot, Burning Hot, 5 Dazzling Hot, Lucky Hot.

În curând vom avea Aprobare de Tip pentru AWP și pe: Vega Vision + Upright, Vega Vision + St, P-24/24 Upright.

Vă invităm să testați aparatele de joc AWP în cadrul expozitiei EArena Expo, la standul EGT 401, în perioada 4-6 septembrie, la Romexpo. Vă așteptăm cu entuziasm și pregătim cea mai largă și variată gamă de produse EGT de ultimă generație.  

awp jocuri egt romania

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!