ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

AWP și Global Solution, acum cu Aprobare de Tip!

ACASA > NOUTATI > AWP și Global Solution, acum cu Aprobare de Tip! 18.10.2019
awp at global solution aprobare de tip

De curând, EGT România a obținut 2 Aprobări de Tip importante pentru industria locală de gambling: Aprobare de Tip pentru AWP, cu mixul Fruits Collection 2 și Aprobare de Tip pentru Global Solution, colecția de jocuri Red Collection GS.

Ambele produse au completat expunerea de tehnologii și trenduri fără egal în cadrul expoziției Entertainment Arena Expo 2019. AWP este un produs care a atras întotdeauna mai ales prin permisivitatea de a fi instalat în diverse locații, nu doar în cele cu caracter suspus jocurilor de noroc. Astfel, entertainmentul poate fi accesat de o plajă mult mai amplă de jucători, de la pasionați până la amatori sau sporadici.

Acum, odată cu obținerea Aprobării de Tip, mixul de jocuri AWP Fruits Collection 2, o compilație de 48 de jocuri cu fructe, susținută de puternica platformă Exciter III, este disponibil pe aparate de joc atât din generațiile anterioare Vega Vision, cât și pe sloturile Premier P-24/24 Up și P-27/27 St Slim, produse premiate de-a lungul timpului pentru performanța și designul lor.

În sprijinul operatorilor locali, EGT România a creat Global Solution, un server care cuprinde două componente principale - Server Central și Locații. Numărul de locații care pot fi conectate la serverul central este nelimitat, o facilitate importantă dezvoltată în acord cu nevoile partenerilor noștri. Acum Global Solution a obținut Aprobarea de Tip cu multigame-ul Red Collection GS. Jucătorii pot experimenta mixul de jocuri pe aparatul de slot P-24/24 Up FL, susținut de Exciter III, cea mai stabiliă și performantă platformă de jocuri dezvoltată de inginerii EGT.

Pentru detalii complete despre posibilitatile de achiziție/închiriere, contactați echipa de vânzări EGT România la datele de contact disponibile aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!