ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Tehnologii avansate de gaming cu produsele EGT, acum la ICE 2020!

ACASA > NOUTATI > Tehnologii avansate de gaming cu produsele EGT, acum la ICE 2020! 05.02.2020
egt ice london 2020

ICE Londra 2020 este din nou un spectacol cheie pentru EGT. Compania și-a proiectat standul  S4-330 de 1.200 mp ca pe o scenă pentru cele mai semnificative noutăți, care îndeplinesc și cele mai înalte așteptări în termeni de design, tehnologie și performanța jocurilor.

Actuala linie de slot machines EGT, General Series, este acum îmbogățită cu încă șapte modele, maximizând perspectivele de a fi o alegere de top pentru operatori și jucători. Noile G50 C Up și St, G50 J1 Up și St, precum și G50 J2 Up și St dispun de ecrane de 50 inch frameless HD, toate având diverse display-uri curbate, poziționând astfel EGT drept unul dintre producătorii cu cel mai divers portofoliu din industrie. Modelele se bazează pe performanta platformă Exciter III și ies în evidență prin designul rafinat și calitatea imaginii; au o tastatură confortabilă, mare, cu ecran tactil, port USB integrat pentru încărcare rapidă și sunt ușor de întreținut. Excelează, de asemenea, în diversitatea jocurilor, atât alături de multigamurile General HD Red, Green și Fruits, cât și alături de mixurile Power HD Green, Purple și Fruits. G55 J1 VIP este produsul de top al gamei, având un impresionant ecran curbat de 55 de inch. Ca și aparatul de joc G 55 C VIP, prezentat în cadrul evenimentului de anul trecut, modelul are încorporat un scaun reglabil de înaltă calitate, un avantaj foarte apreciat de jucători.

O serie de jocuri individuale, care însoțesc sloturile General Series, atrag atenția vizitatorilor. Fiery Horn îi determină pe jucători să iasă din zona lor de confort și să se aventureze în sălbăticia savanei africane. Zebrele, elefanții, girafele, bivolii și leii fac parte din aventură, oferind, în același timp, șanse importante de câștig. Este pus la pământ cu cornul aprig al rinocerului - norocos de a atinge nivelurile Grand și Major ale jackpotului mystery. Jocul oferă 243 Reel Ways Pay, dar avansând în savană se poate multiplica la uimitorul 4608 Reel Ways Pay. Al 6-lea reel adițional premiază prin jocuri gratuite, re-spins și multiplicatori de câștiguri.

În Amazons’ Battle Grand, jucătorii întâlnesc fiicele lui Ares și Harmonia, în căutarea bogăției vechilor țări grecești. De fiecare dată când amazoanele apar pe ecran, câștigurile incredibile sunt pe cale să se ivească. Jocul poate acorda de la 7 până la 90 de rotiri gratuite, iar bonusul este jucat întotdeauna pe 90 de linii. În plus, există niveluri de jackpot mystery Grand și Major care pot fi câștigate cu orice pariu în orice moment.

Dragons’ Realm deschide porțile către un ținut îndepărtat, unde o prințesă are puterea de a îmblânzi patru dragoni. Ei stăpânesc pământul, apa, aerul și focul, dar sunt, de asemenea, cheia pentru 4 niveluri de jackpot - Mini, Minor, Major și Grand. Povestea se desfășoară cu 5 reels, 4 poziții, 40 de linii fixe, o grafică spectaculoasă și numeroase surprize.

Princess Cash este despre patru nobile superbe - prințesele Asiei. Fiecare a stăpânit arta norocului, conducând la un jackpot de 4 niveluri. Cele 5 reels, 4 poziții și 40 de linii fixe ale jocurilor arată calea către o experiență excepțională, mai ales atunci când una dintre redevențe apare pe întreg ecranul sau atunci când bonusarea începe.

Noile jackpot-uri au ajuns, de asemenea, la inimile vizitatorilor ICE Londra. Cea mai recentă dezvoltare a EGT este de 4 niveluri mystery progresive, care poate adăuga mai multă emoție multigame-urilor General, Power și Collection. Calea către bogățiile lor este jocul bonus care se activează la întâmplare și care duce către un câmp de 12 monede strălucitoare, de aur. Dezvăluirea lor și potrivirea a trei de același fel garantează finalul fericit. Jackpotul poate fi găzduit atât de sloturile General, cât și de cele Premier.

Sands Princess, cu 5 niveluri progresive oferă acum noi jocuri, iar Dragon’s Turn, cu temă asiatică, îndrăgit la scară largă este prezentat alături de cel mai recent cabinet G 50 C Up - puternicul dragon pare a fi real pe ecranul curbat de 50 de inch. Știrile bune ale EGT par să nu se termine – noul Jackpot Cards este prezentat alături de câteva dintre cabinetele General, cu LED-urile impresionante ale companiei poziționate în partea de sus. Produsul este acum disponibil și cu linia de sloturi Premier și panoul jackpot Rainbow, conectând jocurile de sloturi și rulete ale EGT într-o cursă comună pentru câștigători.

În zona dedicată AWP, un punct de interes este reprezentat de evoluțiile pe piața B2 din Spania - cabinetul P-24/24 AWP Up cu Orange Collection Saloon de 24 de jocuri și ruleta automată cu 6 posturi de joc, fiecare cu un monitor LCD-TFT cu ecran lat, de 27 inch. Oaspeții din Olanda sunt primiți cu P-27/27 AWP St, dotat cu mixul Orange Collection de 12 titluri, iar vizitatorii din România pot testa modelul de slot P-27/27 St Slim cu mixul Fruits Collection AWP de 48 de jocuri.

Echipa VLT a EGT se mândrește cu ultimul lor mix Multicolor Collection, deoarece îi permite operatorului să schimbe culoarea principală a temei din ecranul de joc selectat, să aleagă titlurile participante la multigame și să-și aranjeze pozițiile pe ecran - caracteristici care adaptează produsul la o mare varietate de gusturi și cerințe.

Divizia Spider CMS și-a păstrat promisiunea de a îmbunătăți și mai mult software-ul lor de gestionare a cazinourilor, adăugând mai multă valoare pentru clienți. Modulele recent lansate TITO, Cashless, Bonusing și Player Tracking sunt asistenți de neprețuit în gestionarea sălilor de jocuri, crescând și satisfacția generală a jucătorilor.

ICE London 2020 este în primul rând un eveniment plin de lansări de produse pentru EGT, precum și pentru EGT Multiplayer și EGT Interactive, în cadrul aceluiași stand, prezentând numeroase noi soluții multiplayer și iGaming. Toți vizitatorii sunt încântați să afle că familia EGT are multe și variate modalități de a face ca proiectele de gaming să se întâmple cu ușurință și plăcere.

ice 1 700x700 ice 14 700x700 ice 13 700x700 ice 11 700x700 ice 10 700x700 ice 9 700x700 ice 7 700x700 ice 6 700x700 ice 5 700x700 ice 3 700x700 ice 2 700x700 ice 15 700x700

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!