RO EN

Red Collection - cu noi titluri EGT - acum si in Romania cu Aprobare de Tip

ACASA > NOUTATI > Red Collection - cu noi titluri EGT - acum si in Romania cu Aprobare de Tip 19.05.2017
aprobare de tip red collection jocuri egt 2021

Mixul de jocuri Red Collection, parte din Collection Series, are acum Aprobare de Tip pentru România. Așadar, Red Collection este de-acum disponibilă pentru comenzi şi/sau kituri de conversii pentru varii aparate de slot din portofoliul Euro Games Technology: Super Premier, Vega Vision Up +, Vega Vision St +,  Vega Premier, P-24/24 Up, P-24/24 St Slim, P-27/32H St, P-27/27 St, P-27/27 St Slim, P-24/32H Up DL, P-42V Up Curved, P-42V St Curved.

Colecția Red Collection este, practic, o compilație a 48 de titluri EGT, dintre care 23 de jocuri noi, care cu siguranta vor atrage atentia jucatorilor. 

Pe ecranul superior sunt afişate informaţii adiţionale despre jocurile din colecţia Red Collection.

Red Collection este susținut de cea mai nouă și mai stabilă platformă hardware: Exciter III.

Alături de Red Collection, în Collection Series veţi regăsi şi: Green Collection, Orange Collection, Fruits Collection, toate cu Aprobare de Tip, precum și Union Collection, o colecție nouă şi unică, ce reprezintă o compilaţie de jocuri de ruletă live, automată şi virtuală, la care se adaugă un număr de 45 de jocuri dintre cele mai populare titluri din portofoliul Euro Games Technology – în curând şi în România, cu Aprobare de Tip.

Detaliile complete despre Red Collection şi jocurile din colecţie le găsiți prin click aici.

jocuri egt red collection egt romania 2021 jocuri egt red collection euro games technology romania 2021 jocuri egt red collection series 2021

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!