RO EN

Revendicarea Novomatic impotriva EGT - respinsa de Tribunalul Districtual din Berlin

ACASA > NOUTATI > Revendicarea Novomatic impotriva EGT - respinsa de Tribunalul Districtual din Berlin 28.06.2017
euro games technology revendicarea novomatic respinsa

Ȋn octombrie 2016, Novomatic AG a informat, printr-un comunicat de presă, că intenţionează să iniţieze o acţiune în justiţie împotriva companiei Euro Games Technology Ltd din Sofia şi a partenerului său german de vânzări D-Systems GmbH la Tribunalul Districtual din Berlin. Novomatic a considerat ca unele jocuri ale Euro Games Technology Ltd utilizează sistematic şi nedrept anumite elemente esenţiale ale jocurilor sale.

Imediat după audierea din 9 mai 2017, Tribunalul Districtual din Berlin a respins cererea Novomatic AG de a acorda scutiri, informaţii şi daune. Ȋn motivele date pentru hotărâre, Tribunalul Districtual din Berlin a subliniat că pretenţiile societăţii Novomatic nu se pot baza nici pe legea privind mărcile înregistrate, nici pe dreptul concurenţei.

Tribunalul Districtual din Berlin nu a recunoscut o utilizare ilegală a elementelor esenţiale de joc.

Vladimir Dokov, CEO al EGT: “Am fost încrezători că Tribunalul Districtual din Berlin va respinge cererea. Am considerat acuzaţiile ca nefondate de la bun început, dat fiind că produsele noastre sunt extrem de inovatoare, iar departamentul nostru R&D se concentrează pe tehnologii actuale şi moderne. Vom continua să ne extindem poziţia în piaţă pe baza propriilor dezvoltări şi know-how avansat. “

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!