RO EN

Noi Aprobări de Tip pentru colectiile de jocuri EGT România: Fruits Power HD, Purple Power HD și Red General HD

ACASA > NOUTATI > Noi Aprobări de Tip pentru colectiile de jocuri EGT România: Fruits Power HD, Purple Power HD și Red General HD 30.10.2020
news 4

Fruits Power HD, cel mai nou mix de jocuri cu fructe, dar nu exclusiv, din portofoliul EGT, face parte din marea colecție Power Series, creată special pentru noua și revoluționara generație de slot machines General Series. La fel și Purple Power HD: se îmbină perfect cu elegantele aparate de slot General Series ce prezintă monitoare Full HD, navigare ușoară prin intermediul tastaturilor cu afișaj tactil dinamic și performanțe înalte ale platformei Exciter III.

Acum, Fruits Power HD și Purple Power HD au Aprobare de Tip pentru România, ceea ce înseamnă că sunt disponibile pentru achizitionare și conversii. Câte 56 de titluri recunoscute și îndrăgite de cei mai pasionați jucători oferă un entertainment complet alături de aparatele ultraperformante General Series.

Colecția de jocuri Power Series, care cuprinde pe lângă Fruits Power HD, și Purple Power HD, colecția Green Power HD, este o compilație puternică a celor mai bune titluri EGT și EGT Multiplayer - numeroase și diverse jocuri slot și ruletă, Blackjack, Baccarat și Keno.

Celor 2 Aprobări de Tip se adaugă și cea pentru Red General HD - o compilație de 50 dintre cele mai populare titluri EGT, susținută de puternica platformă Exciter III. Jucătorul are oportunitatea de a alege între multiple denominații de pe ecranul jocului selectat, folosind o navigare simplă și ușoară.

Pentru detalii despre conversii, contactați managerii de vânzări EGT România la datele ce se regăsesc aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!