RO EN

Bell Link, cel mai nou sistem de jackpot EGT progresiv, are Aprobare de Tip

ACASA > NOUTATI > Bell Link, cel mai nou sistem de jackpot EGT progresiv, are Aprobare de Tip 30.09.2022
bell link jackpot egt nou

Cel mai nou sistem de jackpot progresiv EGT este disponibil acum și în România cu Aprobare de Tip. Toți operatorii interesați de noutatea EGT în materie de jackpoturi pot comanda sistemul Bell Link pentru instalarea lui în sălile de jocuri de noroc spre încântarea celor care le vor trece pragul.

Bell Link este un jackpot progresiv multi-level care îi oferă jucătorului optiunea unui jackpot de tip mistery cu patru niveluri interesante și anume Minor, Mini, Grand și Major. Dintre acestea, Grand și Major sunt progresive și comune pentru toate jocurile și pariurile, în timp ce nivelurile Minor și Mini sunt fixe schimbându-și valorile în funcție de diferitele valori nominale.

Sună un clopoțel norocos!

Noul jackpot progresiv EGT include pe lângă cele patru niveluri și jocul Bonus Link, dar și modul Reels Boost, funcții care îmbogățesc experiența de joc a tuturor jucătorilor din locațiile unde Bell Link este instalat, oferindu-le totodată multe extra-uri celor norocoși.

Fiecare dintre cele 4 niveluri sunt declanșate de câte un clopot de culoare diferită. Clopotele jackpot care activează nivelurile Minor și Mini sunt de culoare mov și albastru și pot fi câștigate de mai multe ori în timpul bonusului Bell Link, iar nivelurile Grand și Major pot fi atinse și în acest mod, precum și cu orice pariu care aduce un clopot verde sau un trio de clopote roșii festive ce semnalează câștigarea celui mai înalt Grand.

Dacă funcția Reels Boost poate dezlănțui un mod de 20 de poziții ale rolei pentru un joc mai bogat și mai lung, bonusul Bell Link este o călătorie plină de emoții pentru fiecare jucător, care se declanșează atunci când 5 sau mai mulți clopoței apar pe ecran oferind, în același timp, și 3 rotiri gratuite.

Bell Link este compatibil cu toate cabinetele din General Series

Jackpotul EGT Bell Link a fost conceput special pentru a fi compatibil cu toate aparatele EGT din General Series, atât cu cele de generație nouă care utilizează cele mai moderne și inovative tehnologii, cât și cu variantele lor anterioare susținute de stabilitatea ridicată a platformei Exciter III.

Vezi lista aparatelor din seria General compatibile cu noul jackpot chiar aici.

Pentru afișarea valorilor celor patru niveluri de jackpot, Bell Link utilizează atât panoul de jackpot Rainbow, cât și panoul de jackpot General disponibil în două variante de dimensiuni, cu două fețe și tehnologie de ultimă generație ce oferă jucătorilor posibilitatea de a vedea în ansamblu informațiile afișate.

Totodată, sunt 10 jocuri disponibile pe care pasionații le pot aborda ca fiind compatibile cu jackpotul Bell Link. Titluri cunoscute și foarte apreciate de-a lungul timpului care stârnesc curiozitatea și generează numeroase oportunități de câștig printre care se numără 20 Super Hot, 40 Super Hot, Burning Hot, Shining Crown, Vampire Night, dar și altele la fel de renumite.

Toate echipamentele EGT sunt gândite să aducă satisfacție, să încânte jucătorii și să le ofere acestora recompensele pe care ei le așteaptă, iar noul sistem de jackpot EGT nu face excepție de la acest lucru.

Jucătorii vor fi încântați de aspectul, senzația și interactivitatea cu care Bell Link vine, iar experiența interacțiunii cu jocurile și cabinetele EGT destinate a funcționa împreună cu acest jackpot va fi una de neuitat.

Pentru detalii, comenzi și instalări în sălile de jocuri, contactează managerii de vânzări EGT România cu informațiile de contact afișate aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!