ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Campanie promoțională: Oferte speciale pentru partenerii EGT România!

ACASA > NOUTATI > Campanie promoțională: Oferte speciale pentru partenerii EGT România! 12.11.2021
campanie promotionala egt romania 2021

Pandemia Covid-19 încă nu s-a încheiat și acest lucru se răsfrânge într-un mod neplăcut asupra tututor celor care activează în industria jocurilor de noroc din România, de la client și până la producători.

Impactul pe care toată această perioadă îl are asupra noastră nu este nicidecum unul benefic, însă cu încredere și măsurile potrivite vom reuși să depășim acest impas în care ne aflăm cu toții.

Având în vedere provocările cu care această industrie încă se confruntă, dar și noile restricții impuse de Guvernul României, ca urmare al numărului mare de cazuri zilnice de Covid-19, EGT România a hotărât luarea unor decizii care să vină în întâmpinarea nevoilor actuale ale tuturor partenerilor companiei și care să susțină la cotele dorite business-urile acestora.

În acest context, am gândit o serie de beneficii cu scopul de a le veni în ajutor și de a le fi alături partenerilor noștri, având convingerea deplină că numai împreună vom putea depăși cu bine toată această perioadă.

Așadar, vă invităm să regăsiți mai jos ofertele EGT România:

1. OFERTĂ PROMOȚIONALĂ - ÎNCHIRIERE:

15% discount la facturile aferente lunilor Noiembrie 2021 și Decembrie 2021 pentru clienții care îndeplinesc condițiile menționate în rândurile de mai jos:

  • Nu figurează cu sold restant (chirie, service, vânzare)
  • Păstrează în chirie cel puțin același număr de aparate / echipamente pentru următoarele două luni (Decembrie 2021 și Ianuarie 2022)
  • Nu anulează comenzile plasate deja
  • Autorizează echipamentele livrate în următoarea comisie posibil

2. OFERTĂ PROMOȚIONALĂ – NOI ÎNCHIRIERI:

Toate comenzile noi, plasate înainte de 31 Decembrie 2021, pot duce la obținerea unui voucher de până la 5% discount din facturile de chirie aferente lunilor Noiembrie 2021 și Decembrie 2021, voucher care poate fi utilizat în perioada cuprinsa între 1 Martie 2022 – 30 Iunie 2022 numai dacă acei clienți care au obținut respectivul voucher îndeplinesc toate condițiile stipulate la punctul 1

* Calculul pentru acest voucher va fi efectuat în felul următor: raportul dintre valoarea noilor comenzi plasate și valoarea facturilor de chirie emise în Noiembrie 2021 și Decembrie 2021 pentru client.

Pentru detalii suplimentare despre modalitatea de obținere a voucher-ului, vă invităm să luați legătura cu reprezentanții de vânzări EGT România cu datele de contact aici.

3. OFERTĂ PROMOȚIONALĂ – SISTEM MONITORIZARE CASINO EGT - CMS Pyramid:

Comenzile pentru închirierea CMS Pyramid plasate până la data de 31 Ianuarie 2022 vor beneficia de primele 3 luni de funcționare gratuită.

4. OFERTĂ PROMOȚIONALĂ – VÂNZARE:

Vânzare promoțională - 18 rate disponibile pentru anumite cabinete (P27/27/27 ST Slim, G27/32/32 ST)ofertă valabilă până la 31 Decembrie 2021.

Dacă întâmpinați neclarități, vă invităm să contactați echipa de vânzări EGT România. Datele de contactat ale managerilor de vânzări se află chiar aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!