ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Cel mai nou panou de jackpot EGT din gama General instalat în cea mai nouă sală de jocuri Game World din Constanța

ACASA > NOUTATI > Cel mai nou panou de jackpot EGT din gama General instalat în cea mai nouă sală de jocuri Game World din Constanța 16.11.2021
jackpot egt game world constanta 2021

Produsele EGT continuă să se impună pe piața locală de gambling, impresionând deopotrivă operatorii și utilizatorii finali cu inovația tehnologică, design-ul original de ultimă generație, performanțele demonstrate și un portofoliu bogat de jocuri interactive.

De data aceasta, în centrul atenției este panoul de jackpot din gama General pe care partenerul nostru de excepție, Game World, l-a ales pentru cea mai nouă locație deschisă, de curând, în Constanța: Game World Constanța Vivo.

Prezentă pe plan local încă din septembrie 1999, Game World este una dintre companiile reprezentative pe piața centrelor de divertisment din România, sălile lor de jocuri fiind recunoscute pentru o ambianță premium, stil și eleganță, la cele mai înalte standarde de confort și siguranță.

Pentru că misiunea Game World este despre depășirea constantă a așteptărilor tuturor clienților care aleg să le treacă pragul și totodată despre îmbunătățirea experienței pe care le-o oferă acestora, alegerea celor mai noi produse EGT vine să susțină cu succes aceste demersuri importante.

Astfel, în noua locație Game World, utilizatorii au de acum ocazia să admire cel mai nou panou de jackpot EGT conectat la terminale multiplayer din noua generație - S-Line EGT România.

Despre instalarea produselor din gama S-Line în sălile partenerului nostru puteți citi chiar aici.

Acest panou LED cu două fețe, special creat pentru Jackpot Cards, le oferă jucătorilor posibilitatea să vizualizeze în timp real cele 4 niveluri ale jackpot-ului progresiv instalat în locație. Asta înseamnă că ei vor ști în orice moment la ce grad de încărcare se află fiecare nivel al jackpot-ului ce are ca personaje principale simboluri foarte apreciate de jucători: Clubs, Diamonds, Hearts și Spades.

Fiecare simbol în parte corespunde câte unui nivel de jackpot, treflele fiind asociate nivelului minim al jackpot-ului, în timp ce spadele acordă premiul consistent atunci când este cazul.

Cu un design modern și deosebit de atractiv, acest panou de jackpot marca EGT este fără doar și poate una dintre atracțiile principale din locația partenerului nostru și un element extrem de important care nu ar trebui să lipsească din nicio sală de jocuri.

Caracteristicile principale ale panoului de jackpot din gama General sunt:

  • Panou LED cu două fețe de afișare a jackpot-ului
  • Animații atractive, vizibile pe toate părțile panoului
  • Iluminare tematică RGB atât pe rama superioară, cât și pe cea inferioară a panoului
  • Sistem de sunet stereo de înaltă calitate
  • Dimensiune considerabilă ce oferă o vizibilitate foarte bună a tuturor elementelor afișate pe panou

Pentru mai multe detalii accesați pagina de produs aici.


Imagini spectaculoase cu panoul de jackpot EGT din sala de jocuri Game World sunt afișate mai jos:

panou general jackpot egt 2021 panou jackpot cards egt 2021 panou jackpot cards egt game world 2021 egt jackpot cards pacanele game world 2021

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!