ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Care sunt cele mai jucate și apreciate jocuri EGT România?

ACASA > NOUTATI > Care sunt cele mai jucate și apreciate jocuri EGT România? 23.05.2023
egt games 800x600 v2

Portofoliul de jocuri în continuă creștere al EGT România oferă oportunitatea operatorilor parteneri să aleagă cele mai potrivite produse pentru sălile de jocuri și cazinouri, având mereu în vedere preferințele și direcția trasate de clienții proprii.

Jocurile sunt create și dezvoltate de echipa EGT pentru a întâlni toate gusturile și tipurile de potențiali clienți. De aceea, noutățile noastre sunt frecvente, constante și spectaculoase. Sunt construite întotdeauna pe principiul plus valorii aduse celor mai importante criterii de joc: engagement, distracție, design impresionant și interactivitate.

Analizând situația reală din piață, putem sublinia câteva concluzii despre preferințele utilizatorilor finali în materie de jocuri EGT. Slot games-urile cu fructe sunt extrem de îndrăgite, de aceea și portofoliul EGT România, în această direcție, este ofertant. În același timp, există jocuri clasice, cu tradiție, care nu ies din topurile clienților și care sunt mereu jucate cu entuziasm, oferind câștiguri pe măsură.

40 Burning Hot, de exemplu, cu 40 de linii, oferă șanse uimitoare de câștig, iar simbolurile și animațiile sunt mijloace sigure de divertisment. Burning Hot face parte și el din categoria jocurilor reprezentative pe care end userii îl aleg în mod consecvent. În aceeași categorie includem 30 Spicy Fruits, Shining Crown, 20 Super Hot, Rise of Ra, Flaming Hot, Amazons’ Battle. Aceste slot games sunt în preferințele jucătorilor încă de la lansarea lor, iar majoritatea colecțiilor de jocuri EGT România le includ astfel încât accesul jucătorului la acestea să fie întotdeauna facil.

Noutățile EGT România în materie de jocuri slot au îmbogățit într-un mod impresionant și inovativ portofoliul și au adus un plus de diversitate în industrie. Tirol Fest, The Wild Griffin, Gold Keeper, Karnak Treasure sunt printre cele mai îndrăgite jocuri noi încă de la primele interacțiuni ale jucătorilor cu acestea. Cele mai recente colecții, Blue Power HD, Blue General HD, concepute pentru cea mai nouă generație de aparate slot, le includ în portofoliu.

Adăugăm pe lista noutăților îndrăgite de jucători jackpotul progresiv Bell Link, cu patru niveluri de joc, toate fiind declanșate de clopote de culori diferite, oferind o bogată experiență de divertisment prin jocul bonus Bell Link și modul Reel Boost.

Pentru informații suplimentare despre jocuri, instalare, conversii, puteți contacta echipa de vânzări EGT România la datele de contact prezente aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!