ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT România rămâne aproape de partenerii și clienții săi

ACASA > NOUTATI > EGT România rămâne aproape de partenerii și clienții săi 24.03.2020
egt covid 19 800x600 v3

În contextul pandemiei de coronavirus la nivel mondial, EGT România rămâne alături de partenerii și clienții săi, oferind suport și stând la dispoziție în continuare solicitărilor. Este important să rămânem uniți pentru a depăși dificultățile cu care ne confruntăm la nivel economic național, și în special în cadrul comunității noastre, a industriei jocurilor de noroc.

Este important acum ca fiecare dintre noi să își asume responsabilitatea socială și să aibă grijă de ei înșiși  și de cei dragi, să respectăm recomandările autorităților astfel încât să putem reîncepe cât mai curând activitatea și să stopăm răspândirea virusului Covid-19.

EGT România a luat toate măsurile necesare atât la nivel uman, cât și de business, astfel încât să putem depăși împreună această perioadă care ne solicită fizic și psihic la noi niveluri.

Astfel că o mare parte din echipa noastră lucrează în această perioadă de acasă, ceea ce înseamnă că suntem activi în continuare pentru clienții și partenerii noștri prin toate mijloacele care ne feresc de un contact direct: e-mail, telefon, chat web.

Influența la nivel de business și economie a acestei situații, știm cu toții, va aduce pierderi importante implicit la nivel de industrie. Suntem aici sa identificăm cele mai eficiente soluții pentru a gestiona cât mai bine această stare. EGT România, ca urmare a instaurării stării de urgență, va suspenda plata chiriei datorate pentru toți clienții săi. Asigurăm partenerii de întreaga noastră bună-credință și de intenția fermă de a continua relațiile comerciale ulterior ridicării măsurii stării de urgență.

Rămânem disponibili prin toate mijloacele de comunicare menționate!

#stamacasa #staysafe #stayhealthy

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!