RO EN

Noile modele “Curved” fac în continuare senzație. Acum și la Magic Games!

ACASA > NOUTATI > Noile modele “Curved” fac în continuare senzație. Acum și la Magic Games! 19.04.2017
egt romania curved slot machines la magic games 2021

Aparatele de joc “Curved” reprezintă vârful de gamă în portofoliul Euro Games Technology, impresionând prin suprafeţele arcuite, din fibră de sticlă, ce adaugă un plus de eleganţă şi permite mai mult spaţiu pentru grafica de ultimă generaţie. Accentul pe detalii de cea mai înaltă calitate favorizează interacţiunea cu jucătorii. Astfel, aparatele din gama ”Curved” se bucură de un succes extraordinar în România.

Acum, cea mai noua destinație pentru modelul P-42V Up Curved este Magic Games prin instalarea a 12 noi aparate în două dintre locaţiile sale cele mai reprezentative: sălile din Plaza România şi Mega Mall, în Bucureşti. Cu o activitate continuă încă din 2014, Magic Games a dezvoltat deja nu mai puţin de 18 locaţii, cu peste 710 aparate de joc şi rulete automate. Planurile pentru anul 2017 arată o dezvoltare accelerată, cu deschiderea a încă 4 locaţii, iar începutul este marcat de instalarea aparatelor din noua generaţie: P-42V Up Curved de la EGT.

P-42V Up Curved se remarca prin:

• Ecran curbat orientat pe vertical, de 42”, cu funcţie tactilă integrată, pentru o mai mare interactivitate;

• Tastatură cu butoane dinamice OLED (opţional);

• Sistem de sunet stereo de calitate îmbunătăţită;

• Lumina LED ambientală, atractivă, pe laturile cabinetului;

• Contori mecanici bine poziţionaţi pentru a avea acces usor şi bună vizibilitate;

• Detalii ergonomice sofisticate ce asigură confortul jucătorului;

• Sistem de acces uşor, cu cheie electronică;

• Susţinut de platforma .

În sălile Magic Games din Plaza România şi MegaMall, pasionații de jocuri se bucură de noile jocuri din colecţiile Orange Collection şi Green Collection – mixurile multigame de ultimă generaţie. Parte din Collection Series, cele două mixuri multi-joc sunt practic compilaţii a celor mai populare titluri EGT care ies în evidenţă cu tematici de joc diverse şi captivante şi modele matematice extrem de eficiente.

Modelele ”Curved” sunt susţinute de puternica platformă Exciter III, care aduce putere de procesare mai mare, grafică îmbunătăţită, animaţii, sunete şi utilizare maximizate. Creată în conformitate cu tendinţele industriei, Exciter III oferă o stabilitate mai ridicată a sistemului şi protecţie maximă.

Click aici pentru detalii complete despre aparatul de joc P-42V Up Curved.

curved egt romania aparate de joc magic games 2021 curved egt romania magic games 2021 curved egt romania sloturi magic games 2021

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!