ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Discount-uri impresionante la produsele din Outlet EGT România

ACASA > NOUTATI > Discount-uri impresionante la produsele din Outlet EGT România 25.06.2019
outlet egt romania discounturi importante

Platforma online Outlet EGT România este o sursă de soluții eficiente pentru din ce în ce mai mulți operatori locali. Gama variată de produse pe care o ofertăm în acest sistem, alături de cele mai recente și performante tehnologii, asigură un raport preț-calitate extrem de bun pentru sălilele de joc din țară. Cu atât mai mult în această perioadă când multe produse Outlet sunt disponibile la prețuri speciale!

Discounturi importante la aparate de slot, panouri de jackpot, terminale multiplayer, accesorii atrag operatorii locali atât să cumpere, cât și să închirieze produse EGT în sistem outlet.

Decizia de achiziționare/închiriere a devenit din ce în ce mai rapidă odată cu vânzările dinamice din Outlet. Stocurile sunt constant actualizate și este important să discutați cu echipa de vânzări EGT România pentru informații suplimentare.

Cum procedezi?

Platforma online este ușor de utilizat, clară și completă. Alegi produsele care te interesează, introducându-le automat în cererea de ofertă. Ulterior, cererea de ofertă o trimiți direct din platformă către departamentul de vânzări care va reveni către tine pentru stabilirea condițiilor finale.

Accesează platforma Outlet EGT România aici petru a vedea gama de produse disponibile și discount-urile active și pentru a formula cererea de ofertă.

Poți contacta oricând echipa de vânzări EGT România pentru clarificări și detalii aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!