RO EN

EGT a semnat un contract de distribuție în Asia

ACASA > NOUTATI > EGT a semnat un contract de distribuție în Asia 30.01.2018
egt asia distributie

Euro Games Technology și Channel Paradise Sdn. Bhd au semnat un contract de distribuție pentru regiunea asiatică, concentrându-se în principal pe Malaezia, Vietnam, Cambodgia, Filipine, Laos și Nepal. Noul partener al EGT este un grup de companii din Malaezia care și-a început activitatea în anii 1970, având o forță de muncă de peste 300 de angajați. S-a dovedit deja a fi un furnizor preferat în industria jocurilor de noroc, specializat în vânzările, marketingul, producția și suportul tehnic al echipamentelor și aparatelor de joc. Acționarii Channel Paradise Sdn. Bhd sunt, de asemenea, acționarii majoritari ai bine-cunoscutei RGB International Bhd, iar Eng Meng Chuah, COO al Channel Paradise Sdn. Bhd, este fiul directorului general al RGB International Bhd.

EGT este în prezent cunoscută în Filipine datorită cazinourile deținute de autoritatea de reglementare PAGCOR, ca și în Laos, Macao, Sri Lanka și Taiwan. În toate aceste țări, producătorul bulgar este prezent cu aparatele de joc din seria Vega Vision, dotate cu diverse mixuri de jocuri.

"Piața din Asia are un foarte mare potențial și am încredere că Channel Paradise Sdn. Bhd va spori prezența noastră în regiune.", a spus Boyko Boev, manager de dezvoltare al EGT. "Compania are o reputație impecabilă și este conștientă de gusturile și preferințele jucătorilor locali. Suntem încrezători că noul nostru partener va prezenta produsele EGT în cel mai adecvat mod, oferind echipei noastre R&D feedback-ul necesar pentru a adapta soluțiile existente de gambling la cerințele pietei locale, precum și pentru a dezvolta soluții complet noi, destinate în special acelor piețe," a adăugat Boyko Boev.

Eng Meng Chuah și-a exprimat, de asemenea, satisfacția față de oportunitatea de a coopera cu o companie globală de jocuri de noroc, ca EGT, afirmând că vede potențial în portofoliul său: "Am anticipat revenirea EGT la expoziția G2E Asia din Macao în luna mai a acestui an. Sunt sigur că noul nostru partener va avea multe de spus în ceea ce privește noile produse din portofoliu."

Pentru expansiunea sa în Asia, producătorul bulgar se va baza pe abordările sale deja demonstrate în multe regiuni din lume: o sinergie bună între designul atrăgător al aparatului de joc, diversele mixuri de jocuri incitante, modelele matematice performante, servicii locale de sprijin și asistența tehnică.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!