ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT la BEGE Expo 2018: expunere excepțională, divertisment continuu

ACASA > NOUTATI > EGT la BEGE Expo 2018: expunere excepțională, divertisment continuu 20.11.2018
egt bege 2018

Liderii de pe piața jocurilor de noroc din Bulgaria - EGT, EGT Multiplayer și EGT Interactive - sunt pregătiți să deschidă porțile către o lume a ideilor inovatoare, a performanțelor de top și a divertismentului unic oferit jucatorilor, în cadrul BEGE Expo, Sofia, din perioada 21-22 noiembrie 2018. La standul EGT 4.8, de 1.200 de metri pătrați, am pregătit cea mai mare expunere de peste 220 de poziții de joc, acoperind așteptările tuturor operatorilor.

Un produs de top al EGT va fi sistemul de jackpot progresiv cu 4 niveluri, Dragon's Turn. Purtând spiritul Asiei, jocul principal Fortune Twins, alături de jackpot și bonusuri, vor oferi numeroase premii jucătorilor. Pentru debutul său local în timpul evenimentului, acesta va fi prezentat pe aparatul de joc P-42V St Curved - un model din portofoliul EGT preferat la scară largă, alături de P-42V Up Curved. Două alte produse cu tematică asiatică - Fu Gui Rong Hua și Cai Shen Kingdom, sisteme de jackpot progresive de 4 și 5 niveluri, precum și sistemele de jackpot deja populare în multe țări: Egypt Quest, Diamond Life, 3 Happy Hits și 4 Happy Hits vor adăuga încântare jocului de jackpot printr-o gamă variată de opțiuni.

Super Premier și Super Premier 75, deja puncte de referință datorită "super" performanțelor demonstrate în toate locațiile în care au fost instalate, vor afișa titlurile încântătoare ale mixurilor multi-joc din Collection Series - Purple, Green, Red, Orange și Fruits, pe monitoarele lor curbate și spațioase. Vor cuceri jucătorii și cu scaunul multimedia confortabil și reglabil, în timp ce puternica platformă de jocuri Exciter III va reprezenta un puternic avantaj pentru operatori. Aparatele de joc P-24/24 Up, P-27/27 St și St Slim, P-24/32H Up și St, P-27/42V St, P-24/32V Up vor fi si ele prezentate vizitatorilor, tocmai pentru a întâmpina o varietate amplă de gusturi. Unele dintre aparatele de slot prezentate vor fi conectate la VLT Global Solution, parte din portofoliul EGT. Este o soluție flexibilă conectată la un server central și la un număr nelimitat de locații. Ușor de utilizat, are, de asemenea, un sistem de ticketing încorporat și poate fi modificat în funcție de nevoi.

EGT Multiplayer va expune, de asemenea, cele mai bune produse din portofoliu. Terminalele de jocuri de ultimă generație din seria S-Line - S32, S32/32 și S32/32/32, vor oferi jucătorilor o experiență full HD pe monitoarele cu touchscreen de 32 inch, împreună cu atractivele jocuri din mixurile King 3 și 4. Terminalul STORK, afișat împreună cu mixurile multi-joc Rigel 2 și 3, va fi parte din diverse configurații. Mesele de ruletă din seria T-Line vor fi reprezentate de două modele de 84 inch cu 6 poziții de joc, conectate la centre de ruletă live și automată. Ruletele automate Premier R6 și R8 vor fi un alt punct de atracție a zonei EGT Multiplayer. Monitoarele LCD-TFT cu funcție tactilă, cu diagonală de 23 de inch vor transmite stream-ul live de înaltă calitate al ruletei pentru fiecare jucător, împreună cu jocurile antrenante ale mixurilor King.

Printre noutățile EGT Interactive va fi lansarea unei rulete hibrid. Combinând experiența offline cu experiența de joc online, aceasta permite jucătorilor să aleagă între jocul pe o ruletă fizică și versiunea sa online pe o tabletă, schimbând ușor între ele. Acest produs inovator este rezultatul sinergiei anilor de experiență ai EGT și EGT Interactive.

Echipa Spider CMS își va întâmpina oaspeții prezentând noutățile sistemului de casino management în continuă dezvoltare și îmbunătățire. În doar câțiva ani a devenit un produs indispensabil pentru managerii multor unități de jocuri din Bulgaria și din alte țări europene.

EGT va avea din nou cea mai mare expunere de produse inovatoare și extrem de competitive, însoțite de un program de divertisment strălucitor.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!