ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT - premiată cu “Best Performance” la ICE 2019

ACASA > NOUTATI > EGT - premiată cu “Best Performance” la ICE 2019 21.02.2019
egt best performance ice 2019

Euro Games Technology, producător și distribuitor de produse și servicii pentru industria de gambling, a avut o expunere de excepție în cadrul ICE 2019. Peste 260 de poziții de joc au magnetizat audiența și au trezit interes pentru cele mai noi și revoluționare tehnologii prezentate.

Impactul inovațiilor a determinat recunoașterea celei mai notabile performanțe printre expozanții de la ICE 2019, astfel că EGT a primit premiul de “Best Performance at ICE 2019” din partea revistei de gambling Casino Life & Business Magazine.

Compania Euro Games Technology s-a remarcat cu debuturi uluitoare în cadrul celei mai marcante expoziții din industria jocurilor de noroc, ICE London: General Series – noua gamă de aparate de slot: G 32-32 VIP, G 27-32 Up și St, G 27-27 Up și St; S32/55 - cel mai recent terminal din gama S-line, dezvoltat de EGT Multiplayer; T86 – impresionanta masă de ruletă care permite operatorilor să conecteze până la 40 de mese la un centru de ruletă; 3 noi sisteme de jackpot cu tematici captivante; panouri de vizualizare de dimensiuni impozante; ruleta virtuală care aduc divertismentul offline și online împreună.

Feedbaack-uri pozitive din partea vizitatorilor, clienților și partenerilor din întreaga lume au întărit succesul expunerii EGT. Un public extins din Europe, Asia, Africa, America Centrală și de Sud și-a manifestat interesul pentru inovațiile EGT și admirația pentru noile dezvoltări.

Tehnologiile de vârf, diversitatea jocurilor, designul distins de ultimă generație, prezentarea originală au contribuit, de asemenea, la expunerea desăvârșită a companiei.

Așadar, odată cu prezența la ICE 2019, Euro Games Technology stabilește noi tendințe în industria de gambling și reliefează noi standarde de performanță.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!