ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Produse EGT high-end debutează și în cadrul FADJA Columbia

ACASA > NOUTATI > Produse EGT high-end debutează și în cadrul FADJA Columbia 15.03.2019
fadja 2019 egt

Euro Games Technology se întoarce la FADJA Columbia, pentru a patra oară, pregătită să ofere un alt spectacol de succes și numeroase idei noi operatorilor locali în materie de jocuri de top. În perioada 10-11 aprilie, la Bogotá, EGT va face tot posibilul să devină numărul unu în percepția vizitatorilor, prezentând la standul nr. 62 atât debuturi, cât și deja bine-cunoscutele dezvoltări de aparate de slot și soluții multiplayer.

Printre cele mai importante expuneri EGT vor fi două sisteme de jackpot progresiv cu tematică asiatică - Cai Shen Kingdom de 5 nivele și Dragon’s Turn de 4 nivele. Atrăgătoare prin designul cabinetelor, jocurilor și particularităților, ambele bucură utilizatorii și satisfac cerințele diverse ale operatorilor.

Un alt debut major al EGT va consta, fără îndoială, în aparatele de slot din noua generație, General Series, prezentate pentru prima oară cu doar o lună în urmă în cadrul  ICE de la Londra. Modelul G 27-27 Up, echipat cu multigame-ul Gold HD, va fi primul care va reprezenta noua linie de produse EGT pentru publicul columbian. Acesta excelează cu monitoarele frameless HD de 27 inch - un element de design al aparatelor de joc contemporane, ce garantează o calitate excepțională a imaginii mixurilor de jocuri. Multitudinea de caracteristici ergonomice sunt menite să maximizeze distracția jucătorilor, alături de topperul de 27 de inch și tastatura mare și ușor de utilizat, cu afișaj dinamic tactil, precum și butoane electromecanice pentru funcțiile principale ale jocului.

Ruleta automată Premier R6 dezvoltată de EGT Multiplayer va adăuga un plus de varietate expunerii cu designul său clasic și 6 posturi de joc confortabile, conectate la sistemul de jackpot Jackpot Cards.

Datorită portofoliului performant al EGT, biroul din Columbia a stabilit parteneriate cu numeroși operatori mari și mici, instalând aparate de joc în peste 150 de cazinouri din întreaga țară. În 2019, compania intenționează să îmbunătățească chiar și aceste rezultate, parțial prin lansarea de noi produse, prezentate la FADJA Columbia, și parțial prin serviciile sale de înaltă calitate, care contribuie la business-ul de succes al clienților săi.

EGT Columbia se va concentra, de asemenea, pe nișa de jocuri online, urmărind cele mai recente tendințe din industrie. Imediat după ce regulamentele sectorului au intrat în vigoare în țară, au apărut mulți operatori online licențiați.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!