ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

EGT Interactive debutează la Caribbean Gaming Show 2018 în Cancun, Mexic

ACASA > NOUTATI > EGT Interactive debutează la Caribbean Gaming Show 2018 în Cancun, Mexic 18.04.2018
caribbean gaming show 2018 egt interactive 2021

EGT Interactive este extrem de încântat să își anunțe prima participare în cadrul Caribbean Gaming Show & Summit. Cea de-a 8-a ediție a acestui eveniment se va desfășura în perioada 26-27 aprilie, în Cancun, Mexic, la centrul de conferințe a Iberostar Hotels & Resorts.

Mexic este considerată țara care deține una dintre trei cele mai mari economii din industria jocurilor de noroc din America Latină și cea mai mare din iGaming. EGT Interactive este în proces de a încheia parteneriate cu principalele cazinouri online din Mexic. Toate jocurile EGT Interactive respectă standardele internaționale și sunt pregătite de lansarea online.

EGT Interactive va pune accentul pe portofoliul de jocuri online, cu peste 150 de sloturi video (disponibile pe desktop și mobil) caracterizate de sunete autentice, alături de o strategie Return to Player de excepție, o interfață impresionantă și o grafică de înaltă calitate. Jucătorii se pot bucura, de asemenea, de cele patru nivele de jackpot mystery, cu un joc bonus – Jackpot Cards.

Sub sloganul “We Make People Play”, EGT Interactive își așteaptă vizitatorii la CGS Mexico 2018, la standul 26!

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!