RO EN

EGT INTERACTIVE a participat IGB Live! în Amsterdam

ACASA > NOUTATI > EGT INTERACTIVE a participat IGB Live! în Amsterdam 01.08.2018
egt interactive igb live amsterdam

Cu mare entuziasm, EGT Interactive se întoarce de la unul dintre cele mai importante evenimente din industrie, reprezentând o etapă importantă în dezvoltarea business-ului - iGB Live! în Amsterdam.

Ca sponsor Gold pentru un al doilea an consecutiv, EGT Interactive a impresionat cu un design nou și unic al standului, care a combinat concepția clasică a cazinoului cu tendințele moderne și interactive. De asemenea, a prezentat portofoliul de peste 150 de sloturi video sub motto-ul "It's Amsterdam PLAYtime".

La iGB Live!, EGT Interactive a prezentat ultimele titluri din portofoliul companiei. Cele mai noi slot-uri video, cum ar fi 100 Burning Hot, 40 Mega Clover, 81 wins, 40 Ultra Respin și multe altele, au adus experiența reală a jocului, creând suspans în așteptarea câștigurilor mari, numeroaselor bonusuri și recompense, în rândul jucătorilor.

Noul format al iGB - o combinație între iGaming Super Show, EiG și Amsterdam Affiliate Conference, a fost o ocazie imensă pentru EGT Interactive de a întâlni parteneri existenți și potențiali, de a colabora cu profesioniști din industrie și de a prezenta ultimele lansări și noile tendințe din portofoliu.

EGT Interactive continuă să demonstreze că este unul dintre furnizorii premium de sloturi online pentru cazinouri și un partener preferat în industria de iGaming.

Se pregătesc acum pentru următoarea mare expoziție din septembrie, EAE în România, urmată de participarea la emblematica expoziție G2E din inima industriei jocurilor de noroc - Las Vegas.

egt interactive amsterdam egt interactive expozitie amsterdam egt interactive expozitie igaming egt interactive igb amsterdam egt interactive amsterdam igblive

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!