ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

Jocurile EGT Interactive iau amploare în cazinourile online din România

ACASA > NOUTATI > Jocurile EGT Interactive iau amploare în cazinourile online din România 12.04.2018
vizual egt interactive web 2021

Tot mai multe cazinouri online aleg jocurile EGT Interactive pentru platformele proprii. Aşadar renumitele jocuri land-based EGT se regăsesc pe tot mai multe cazinouri online, oferind aceeași interactivitate ca şi în sălile de joc pentru pasionaţii de video slot.

Încă din 2017, de când a obținut licenţa clasa II de la Oficiul Național de Jocuri de Noroc din România, EGT Interactive s-a remarcat în România cu jocuri îndrăgite şi preferate de cunoscători, dar şi cu performantul software de management şi facilităţile de găzduire pentru jocuri de noroc online.

Partenerii EGT Interactive în România

Cu o creştere impresionantă în industrie pentru timpul scurt de la înfiinţare, EGT Interactive a ajuns să susţină unele dintre cele mai mari cazinouri online întreaga lume. Suntem reprezentaţi în peste 65 de ţări, România fiind una dintre ţările în care dezvoltarea este constantă, cu parteneriate solide.

În Romania, EGT Interactive se dezvoltă rapid, având deja în portofoliul de parteneri cazinouri online importante: www.gameworld.ro, www.superbet.rowww.netbet.rowww.circus.ro, www.publicwin.ro. Curând s-au alăturat celor care au ales jocurile EGT Interactive şi www.casapariurilor.ro, www.efbet.ro şi nou lansatul cazinou online www.winbet.ro.

Portofoliul EGT Interactive

Portofoliul EGT Interactive oferă în România peste 80 de jocuri online, din categoriile video sloturi, video poker, jocuri de ruletă şi keno, o gamă variată de jocuri atractive care devin rapid preferatele jucătorilor din întreaga ţară şi nu numai.  

Dar numărul de jocuri nu se opreşte aici! Cu lansări lunare de jocuri online, EGT Interactive demonstrează un progres constant în dezvoltarea celor mai populare jocuri cu succes în land-based și pentru sectorul online. Grafica excepţională şi modele matematice extrem de eficiente fac din jocurile EGT Interactive preferatele jucătorilor şi ale operatorilor în egală măsură.

Cu o gamă completă de servicii dedicate cazinourilor online, dar şi cu unul dintre cele mai diversificate și preferate portofolii de jocuri de noroc, EGT Interactive se aşteaptă la o creştere constantă a interesului pentru jocurile sale online şi are toate perspectivele pentru a câştiga o clientelă şi mai diversificată în România. 

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!