RO EN

Lansari Mai EGT Interactive: Chilli Peppers, Diamonds şi Ancient Maya

ACASA > NOUTATI > Lansari Mai EGT Interactive: Chilli Peppers, Diamonds şi Ancient Maya 30.05.2017
jocuri egt interactive lansari mai egt romania 2021

EGT Interactive are plăcerea să vă prezinte cele mai noi lansări ale lunii mai. Ȋn această lună vă vom condimenta experienţa de joc cu jocuri noi de cea mai înaltă clasă, care aduc cu ele mai multă distracţie şi senzaţii noi incitante.

Like a Diamond este prima lansare a lunii. Elegant, fascinant şi misterios – diamantele sunt cele mai bune prietene ale jucătorului în acest joc de slot cu 5 role şi 20 de linii. Grafica deosebită şi sistemul audio de excepţie îmbogăţesc experienţa de joc, în timp ce şansa de a câştiga 4 nivele de jackpot EGT Interactive este încoronarea succesului.

30 Spicy Fruits revigorează jocul cu fructe, dându-i o notă mai modernă. Jocurile cu fructe au fost dintotdeauna preferatele pasionaţilor de jocuri tip slot şi acesta în mod particular condimentează simbolurile tradiţionale de slot cu un extra picant Stacked Wild şi şanse de câştiguri mari graţie caracteristicilor ca Stacked Scatter, Free Spins şi jackpotul tip mystery EGT cu 4 nivele.

Nou lansatele jocuri sunt disponibile şi pe desktop, şi pe mobile.

Te simţi aventuros?  Călătoreşte înapoi în timp în unul dintre cele mai bogate imperii din istorie cu Mayan Spirit – cea de-a doua lansare pe mobile din această lună.

Află mai multe despre noutăţile EGT Interactive şi joacă gratuit aici.

jocuri egt 30 spicy fruits egt interactive 2021 jocuri egt lansari mai egt interactive mayan spirit 2021 jocuri egt interactive like a diamond 2021

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!