RO EN

Crăciunul a adus noi surprize din partea EGT Interactive: noi jocuri online!

ACASA > NOUTATI > Crăciunul a adus noi surprize din partea EGT Interactive: noi jocuri online! 08.01.2018
almighty ramses ii 5 burning heart viideo slot online egt interactive

În toiul sezonului de iarnă, EGT Interactive vă aduce cadouri inimaginabile, odată cu lansările din luna decembrie!

Cine nu iubește luna decembrie? Este luna dăruirii, a retrospectivei anului care a trecut și a rezoluțiilor pentru cel nou; este vremea în care îți petreci timpul în atmosfera caldă a familiei, indiferent de temperatura de afară, ceea ce ne determină să îndrăgim luna decembrie. Este o lună ludică, cu voie bună. Ghidându-ne dupa acestea, EGT Interactive a lansat două noi titluri în această lună – 5 Burning Heart, creat special pentru toți cei tradiționaliști care adoră simplitatea și viziunea clasică, în timp ce Almighty Ramses II este continuarea slotului video de care toți exploratorii puternici s-au îndrăgostit!

5 Burning Heart

5 Burning Heart este un joc cu 5 role care folosește 5 linii fixe de plată, oferind jucătorilor totaluri inimaginabile. Ascunse în spatele fructelor clasice cu care sunteți majoritatea familiarizați, există patru niveluri de Mystery Jackpot care abia așteaptă să fie lovite. Simbolurile Wild și Scatters sunt, de asemenea, prezente. Disponibil pe Desktop și Mobile.

Almighty Ramses II

Acest slot video explorează Zeii și Faraonii din Egiptul Antic, în timp ce oferă oportunitatea de a câștiga premii mari absolut la fiecare rotire. A dovedit deja un succes fenomenal în cazinourile land-based. Jocul este cu 5 role și 20 linii fixe de plată. Simbolurile Wild, Scatters și Mystery Jackpot sunt, de asemenea, prezente. Disponibil pe Desktop.

Nu rata să încerci aceste jocuri!

Află mai multe despre ultimele lansări și joacă gratuit aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!