ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT Interactive anunță un nou parteneriat în Estonia

ACASA > NOUTATI > EGT Interactive anunță un nou parteneriat în Estonia 12.10.2017
egt interactive optibet parteneriat estonia

Suntem încântați să anunțăm că EGT Interactive își extinde prezența în Estonia, semnând un contract de parteneriat cu Optibet. După startul de succes al pieței de gambling online în Estonia, din 4 septembrie 2017, soluțiile de gaming digital ale EGT Interactive sunt live pe Optibet.

Elena Naumova, directorul de vânzări al EGT Interactive, spune: “Cu un asemenea partener care a devenit în timp record siteul numărul 1 în gaming și un brand de succes în Estonia, afirmăm cu mândrie că WE GIVE MORE din experiența noastră în regiunea baltică.”

Jocuri de top ca Burning Hot, 40 Super Hot, Flaming Hot, Blue Heart, 5 Dazzling Hot, Extra Stars, Zodiac Wheel și multe altele vor fi susținute pe această platformă de succes. De asemenea, jucătorii se pot bucura de majoritatea titlurilor și pe mobile.

Leonid Nezgoda, CEO al Optibet, spune: “Suntem extrem de încântați că putem oferi calitatea excepțională a jocurilor EGT din land-based clienților online din Estonia. Deja am observat rezultate foarte bune de la acest furnizor și așteptăm să vedem și mai multe în viitor. EGT cu siguranță va juca un rol major în expansiunea noastră în statele baltice și restul Europei.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!