RO EN

EGT Global Jackpot, integrat cu succes în locațiile Red Sevens

ACASA > NOUTATI > EGT Global Jackpot, integrat cu succes în locațiile Red Sevens 14.05.2021
egt romania global jackpot terminale multiplayer red sevens

Pentru că standardele jucătorilor în materie de aparate de joc de noroc și entertainment sunt în continuă creștere, din ce în ce mai mulți operatori aleg să le ofere acestora soluții inedite și extrem de atractive.

Una dintre alegerile de excepție, ce garantează rezultate absolut remarcabile, este reprezentată de integrarea în sălile de jocuri de noroc a sistemului EGT Global Jackpot.

Special dezvoltat pentru a conecta toate aparatele de slot, terminalele și orice tip de ruletă din toate locațiile unui operator, inovativul Global Jackpot oferă beneficii importante atât jucătorilor, cât și operatorilor.

Toți jucătorii au acum șansa de a obține câștiguri mai mari comparativ cu cele oferite de jackpoturile locale. Jackpotul Global prezintă avantajul major de a colecta poturi din toate sălile de jocuri ale aceluiași operator într-un singur mare caștig, beneficiu ce generează o rată de retenție semnificativă în rândul jucătorilor, având un impact valoros asupra succesului operatorilor.

Red Sevens, unul dintre partenerii noștri importanți, care știe că soluțiile oferite de EGT România sunt alegeri sigure pentru business-uri câștigătoare, a decis să includă în portofoliul său și renumitul Jackpot Global, marca EGT.

Astfel, toate terminalele din gama S-line cu mixurile de joc King Collection 3 și 4, din toate locațiile operatorului Red Sevens, sunt acum funcționale împreună cu acest jackpot, fiind gata să ofere câștiguri de top tuturor jucătorilor pasionați de multiplayer.

Jocurile incluse in colecțiile King3 HD și King4 HD sunt disponibile pentru vizualizare aici.

Pentru informații suplimentare și detalii despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinești ca operator pentru a integra Jackpotul Global EGT în sălile de joc, contactează aici echipa de vânzări EGT România.


Imagini din sălile de jocuri Red Sevens cu terminalele multiplayer S-line conectate la Jackpotul Global:

egt global jackpot egt romania global jackpot egt romania global jackpot s line egt romania global jackpot terminale multiplayer s line global jackpot egt global jackpot egt romania

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!