ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT contribuie la spectacolul jocurilor de noroc în cadrul ICE 2019

ACASA > NOUTATI > EGT contribuie la spectacolul jocurilor de noroc în cadrul ICE 2019 18.01.2019
egt ice 2019 london

Vă așteptăm cu drag în zona de expertiză și excelență la ICE 2019. Standul S4-330 al EGT, EGT Multiplayer și EGT Interactive va afișa inovațiile, tehnologia ultra-performantă, designul inteligent și conținutul de jocuri de top în cadrul celor 1200 de metri pătrați, pe parcursul celor trei zile de eveniment.

EGT - produse de nouă generație care cresc standardele în industrie

Peste 260 de poziții de joc vor face parte din prezentarea originală a EGT de la ICE 2019. Trei sisteme de jackpot vor fi expuse pentru prima dată publicului, dezvăluind tematici atractive. Jackpot Cards se va regăsi pe aparatele de slot noi din portofoliu și pe deja cunoscutele sisteme de jackpot EGT. Simbolurile Clubs, Diamonds, Hearts și Spades reprezintă "jucătorii" principali după care sunt denumite cele patru niveluri mystery progressive. Modul de a le câștiga pe oricare dintre ele trece prin jocul bonus, oferind o plajă de cărți descoperite. Trei panouri noi de jackpot LED, cu două fețe, de dimensiuni și design diferite, au fost create special pentru Jackpot Cards. Acestea vor fascina jucătorii cu animații și cu un stil remarcabil.

Sistemul de jackpot Ancient Spin transpune vizitatorii în regiunea vechilor zei ai Egiptului. La începutul călătoriei vor întâlni principalul joc, Egyptian Princess (5 reels, 40 de linii) care duce la rotiri gratuite sau la o gamă largă de premii din bonusuri externe și jackpot-uri. Ancient Spin este găzduit pe aparatele de joc din gama Curved ale EGT și proiectează valorile jackpoturilor pe un panou Rainbow de 42 inch.

Faraonii, reginele și starea de spirit însorită îi vor însoți pe vizitatori în căutarea comorilor ascunse ale sistemului de jackpot Sands Princess. Jocul principal Pharaoh's Desert (5 reels, 20 de linii) se poate încheia cu unul dintre cele 5 niveluri de jackpot independente sau conectate: Mini și Minor (non-progresive), Maxi, Grand și Major (progresive). În timp ce transformă fiecare granulă de nisip în argint și aur pentru jucători, acest produs EGT adaugă valoare și operatorilor, fiind găzduit pe ultra-performantele aparate de joc  P-24/24 Up, P-27/27 St, P-27/27 St Slim și P-27/32H St, având în partea superioară panoul de jackpot Rainbow - un alt produs de succes al EGT.

Designul, combinând confortul fără egal cu aspectul modern, eficienta platformă Exciter III, monitoarele fără rame cu o calitate vizuală impecabilă, tastatura intuitivă cu afișaj dinamic, sunetul stereo extrem de clar și întreținerea ușoară sunt doar o parte dintre caracteristicile ce alcătuiesc ADN-ul General series. În topul acestei ultime generații de aparate de joc EGT este G 32-32 VIP cu două monitoare cu ecran lat de înaltă rezoluție de 32 inch și topper opțional de aceeași dimensiune. Scaunul multimedia inclus justifică distincția "VIP" a produsului, cu spakeri stereo încorporați, butoane de comandă pentru volum și pentru funcțiile principale ale jocului. Rolul său fundamental este ca jucătorul să se bucure de un confort general și să se simtă cu adevărat important atunci când experimentează jocul pe acest produs.

Debutul seriei General va fi completat cu încă patru modele de sloturi. Aparatele de joc G 27-32 Up și St dispun de un monitor principal de înaltă rezoluție de 27 inch și un monitor superior de 32 inch (cu o opțiune pentru topper de 32 inch), în timp ce aparatele de slot G 27-27 Up și St au toate monitoarele și topperele de 27 inch. Toate aparatele de slot General sunt inseparabile de seria de multigame-uri specifice. Primul care va fi lansat este Red General de 50 de jocuri, bazat pe platforma Exciter III și pe conceptul de distracție interactivă.

EGT Multiplayer - soluții high-tech pentru un joc din ce în ce mai bun

EGT Multiplayer a stabilit cursul pentru viitoarele sale dezvoltări cu cele mai recente modele din seriile T-Line și S-Line. Nucleul noii mese de ruletă touch T86 cu 6 poziții de joc constă în afișajul principal mai mare (86 inch). Acesta este modul în care produsul atinge cele mai înalte niveluri de interes și confort pentru jucători. Comparativ cu predecesorii săi, monitorul acestei generații este mai rapid și cu o rezoluție mai mare. T86 poate fi conectat la un centru de ruletă live (a tuturor producătorilor) sau la centrul de ruletă automat EGT Multiplayer, care este acum separată de masa în sine. Această îmbunătățire structurală permite operatorilor să conecteze până la 40 de mese la un centru de ruletă - un avantaj inovativ care va provoca un interes deosebit pentru produs. Așadar, T86 va fi pregătit să fie instalat în multe cazinouri în a doua jumătate a acestui an.

S32/55 este cel mai recent terminal dezvoltat de EGT Multiplayer - elegant și perfecționat în detalii. Deasupra monitorului principal cu ecran tactil de 32 de inch se află impresionantul display vertical de 55 de inch, care va transmite imagini 4K - cea mai bună rezoluție din industrie. Special pentru acest model, în 2019 va fi lansat un nou multigame care va face dorit produsul pentru fiecare sală de joc.

Deja bine-cunoscutele terminale S32/32/27 și S32/32/32 au, de asemenea, facelift - cel de-al treilea monitor nu mai este înclinat și, împreună cu dispozitivele de imprimare a biletelor și de acceptoare de facturare, suportă de asemenea acceptorul de monede. Paleta largă a colecțiilor de multi-jocuri King HD 3 și 4 va conduce jucătorii într-o varietate nesfârșită de tematici, iar recent dezvoltata colecție de jocuri, Wang Collection, va surprinde extrem de plăcut fanii EGT Multiplayer din Asia - o regiune în care compania a avut un start foarte puternic.

Toate aparatele de joc vor fi conectate la Jackpot Cards, iar valorile acumulate vor fi afișate pe trei panouri noi de vizualizare. Primul este de 49 de inch, cel de-al doilea de 65 inch, iar cel de-al treilea, numit Visualization LED Wall, exclude cu totul modestia, având o lățime de 3 metri și înălțime de aproape 2 metri. Toate acestea vor afișa, de asemenea, statistici de joc și live video streaming pentru rulete (panoul le arată simultan în diferite zone ale ecranului).

EGT Interactive – joc incendiar în Londra

EGT Interactive va câștiga repede popularitatea cu noua sa ruletă virtuală - un proiect comun cu EGT Multiplayer. Aceasta aduce divertismentul offline și online împreună, într-o manieră originală, deoarece jucătorii pot alege să parieze pe roata fizică sau pot trece cu ușurință la versiunea online a jocului, vizualizată pe o tabletă. Anul 2019 este unul ambițios pentru companie, deoarece este pe cale de a-și crește cota de piață în Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Danemarca, Suedia și America Latină. În acest scop, a pregătit multe noi versiuni de jocuri în tematici clasice sau moderne. În partea special amenajată a standului, unele dintre acestea vor farmeca oaspeții ICE într-o măsură pe care doar EGT Interactive o poate atinge.

Spider Casino Management System - noi funcționalități și clienți mai fericiți

Echipa Spider CMS a extins în ultima vreme rețeaua de instalări și în prezent include Bulgaria, Macedonia, Serbia, România, Georgia, Belarus și foarte curând - Tanzania. Mai multe funcționalități noi care vor fi demonstrate la ICE 2019 vor crește gradul de satisfacție a clienților. Modulul Raportare recent dezvoltat se ocupă de statisticile detaliate, care acoperă toate datele importante de business (venituri, cele mai multe denominații și jocuri, aparate de slot, producători etc.). Modulul Vault va mulțumi operatorii cu soldul de numerar în timp real care suportă mai multe sesiuni de Cage. Acesta include, de asemenea, un Manager de redistribuire a aparatelor, care permite utilizatorilor să conecteze acest tip de Kiosks la sistem și dispune de o funcționalitate manuală și automată a depozitului de facturi. Aplicația Spider Streamer face posibil livestreaming-ul evenimentelor organizate în cazinou (tombola, petreceri etc.).

Toate produsele EGT, EGT Multiplayer și EGT Interactive așteaptă vizitatorii ICE pentru un test complet în cadrul standului S4-330.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!