ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT la G2E Vegas 2018 - excelență în gambling

ACASA > NOUTATI > EGT la G2E Vegas 2018 - excelență în gambling 17.10.2018
g2e vegas 2018 egt romania

Euro Games Technology, alături de filialele EGT Multiplayer, EGT Interactive și partenerul din SUA, Reel Games Inc. au experimentat cel mai mare aflux de vizitatori în cadrul G2E Vegas 2018. Au fost trei zile încărcate de întâlniri cu parteneri din America de Nord, America de Sud (Panama, Peru, Columbia, Argentina, Paraguay, Mexic), Asia (Malaezia, Filipine, Singapore, Sri Lanka, India, Coreea de Sud), Europa și Africa de Sud care s-au finalizat cu încheierea a numeroase contracte; s-a discutat și s-a oferit consultanță în legătură cu tot ceea ce poate EGT să ofere clienților pentru succesul afacerilor lor.

Vizitatorii din SUA au apreciat cele trei sisteme de jackpot cu tematică chinezească prezentate în cadrul standului, debutul sistemului de jackpot Dragon’s Turn, Fu Gui Rong Hua - deja instalat în țară și Cai Shen Kingdom, toate găzduite de aparatele de slot P-42V St și P-42V Up Curved. Super Premier 75 și Super Premier, cu monitoarele lor curbate, spațioase și scaunele extrem de confortabile, au fost de asemenea dezbătute pe larg în cadrul expoziției, ca și terminalele de ultimă generație ale EGT Multiplayer, seria S-Line, care va primi foarte curând certificarea GLI și masa de ruletă touch cu centru de ruletă automată T-Line. Reel Games Inc. a primit numeroase comenzi în timpul expoziției și va concretiza instalări până în al doilea trimestru al anului 2019. Planurile lor pentru anul viitor includ livrări nu numai în Florida, ci și in New Jersey, Oklahoma, California, Michigan, Mississippi și Louisiana.

Majoritatea clienților EGT din America de Sud au arătat un interes însemnat și pentru noile mixuri de joc Collection Series - Purple și Union, fiecare dintre ele având 48 de jocuri variate, iar vizitatorii din Africa de Sud au fost încântați mai ales de sistemul jackpot Dragon's Turn cu cele 4 niveluri progresive, un jackpot intern și bonusuri.

În mod surprinzător, EGT a întâmpinat și mulți vizitatori din Asia. Interesul lor a fost legat în principal de terminalul S-line cu un singur monitor de 32 inch al EGT Multiplayer-ului, masa de ruletă cu touch screen T-line, precum și aparatele de joc P-42V Up și St Curved, Super Premier 75 și Super Premier. Expoziția G2E a marcat o altă reușită pentru Euro Games Technology - prelungirea acordului de distribuție dintre EGT și Channel Paradise Sdn. Bhd pentru Cambodgia, Laos, Vietnam, Malaezia și Timorul de Est. După un număr semnificativ de instalări, care au demonstrat rezultate foarte competitive, ambele companii vor adăuga acum alte țări vizate de contract, precum Filipine, India și Coreea de Sud.

Acesta este modul în care EGT a depășit așteptările vizitatorilor săi în legătură cu tot ceea ce înseamnă soluții performante de gambling, avansate din punct de vedere tehnologic și extrem de atrăgătoare.

g2e las vegas 2018 g2e las vegas 2018 dragons turn g2e las vegas 2018 egt g2e las vegas 2018 egt interactive g2e las vegas 2018 egt romania g2e vegas 2018 g2e vegas 2018 egt 5bc7137ea18cf g2e vegas 2018 egt romania t line

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!