RO EN

EGT este un "lider adevărat" pentru încă un an la rând

ACASA > NOUTATI > EGT este un "lider adevărat" pentru încă un an la rând 19.12.2022
egt lider adevarat 2022

EGT a primit recunoașterea pentru rezultatele sale excelente obținute în anul 2021. În cadrul unei ceremonii speciale, care a avut loc la Grand Hotel Millennium din Sofia pe 08 decembrie, compania a primit premiul "True Leader", care distinge cele mai de succes 300 de întreprinderi din toate industriile din Bulgaria.

EGT este lider în sectorul său "Dezvoltarea și fabricarea de produse pentru industria jocurilor de noroc".

Inițiativa "True Leader" este organizată pentru al zecelea an consecutiv de ICAP CRIF, lider de piață în domeniul soluțiilor de risc de credit și de informații de afaceri din Europa de Sud-Est. Clasamentul nu depinde de juriu sau de votul publicului. Se bazează doar pe indici măsurabili și obiectivi pentru care sunt folosite informații publicate oficial. Companiile participante au îndeplinit patru criterii principale cum ar fi: se numără printre cele mai profitabile întreprinderi din 2021 (măsurate cu EBITDA: Profitul înainte de dobânzi, impozite, depreciere și amortizare), și-au păstrat sau și-au mărit numărul de angajați în anul respectiv față de anul precedent, se remarcă printr-o bonitate ridicată (scor de credit A1 - B2) și dețin poziții de lider în sectoarele lor de activitate.

"Este o mare onoare pentru mine să accept această distincție în numele EGT", a declarat Vladimir Dokov, CEO al EGT. " În ciuda situației complicate, compania noastră a realizat multe în 2021, iar meritul revine echipei noastre, fără a cărei inspirație și dedicare succesul nostru nu ar fi fost posibil."

Anul 2021 a fost un an dificil pentru economia bulgară și pentru EGT în special. Compania a reușit să facă față cu succes tuturor dificultăților, înregistrand rate de vânzări identice sau chiar mai mari în numeroase jurisdicții în comparație cu perioada anterioară, a intrat pe noi piețe, a lansat multe produse noi și a crescut numărul birourilor sale internaționale, care în prezent sunt 28 la număr. EGT a continuat să investească în mai multă automatizare pentru unitatea sa de producție. Cele două noi filiale ale sale, EGT Steel Production și EGT Digital, și-au adus, de asemenea, contribuția serioasă la dezvoltarea ascendentă a corporației. Datorită EGT Steel Production, EGT și-a închis aproape în întregime ciclul de producție de 360 de grade, iar EGT Digital s-a impus rapid ca unul dintre principalii jucători din sectorul iGaming. În 2022, EGT a păstrat tendințele pozitive în toate direcțiile.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!