ONLINE Cu ce vă putem ajuta?
Bine ați venit pe site-ul EGT România! Pentru orice informație aveți nevoie, lăsați-ne un mesaj aici.
RO EN

EGT a fost nominalizată la categoria "Furnizorul pentru cazinouri al anului" în cadrul GGA Londra 2023

ACASA > NOUTATI > EGT a fost nominalizată la categoria "Furnizorul pentru cazinouri al anului" în cadrul GGA Londra 2023 09.01.2023
egt romania nominalizare categoria furnizor cazinouri 2022 gga londra 2023

Euro Games Technology va concura pentru premiu la categoria "Furnizorul pentru cazinouri al anului" în cadrul celei de-a 6-a ediții consecutive a Global Gaming Awards London 2023 (GGA). Reputata competiție recunoaște și recompensează cei mai buni performeri din industria jocurilor de noroc în ultimele 12 luni. 

EGT a primit nominalizarea datorită contribuției sale semnificative pentru crearea unei săli de joc excepționale și dinamice. Producătorul bulgar a înregistrat un an extrem de puternic după ce a realizat o mulțime de instalări de succes ale noilor sale produse într-o mulțime de unități de jocuri de noroc din întreaga lume. Printre cele mai performante dezvoltări se numără jackpot-ul Bell Link care a luat rapid avânt datorită titlurilor fascinante ale mixului multigame omonim, mix care conține unul dintre cele mai populare jocuri din portofoliul companiei, precum și datorită numeroaselor sale opțiuni pentru câștiguri suplimentare și bonusuri.

Sistemele de jackpot 2 Happy Hits, High Cash și Cai Fu Tian Jiang au debutat, de asemenea, în acest an. Dispunând de jocuri unice pe teme exotice și de multiple opțiuni pentru câștiguri și divertisment, acestea au făcut o impresie foarte bună asupra jucătorilor. 9 Crystal Bonanza este încă o soluție de jackpot care își va dezvălui potențialul în viitorul apropiat.

Urmând cele mai recente tendințe în materie de design și oferind un confort suprem, în special cabinetele VIP furnizate cu scaune multimedia, modelele din cea mai nouă serie de cabinete de sloturi General Series de la EGT au devenit rapid preferatele vizitatorilor cazinoului. O dovadă convingătoare a acestui aspect este faptul că, deja de câțiva ani, unele dintre cele mai mari și mai luxoase unități din Mexic au zone speciale, așa-numitele Lounges, care sunt alimentate numai cu echipamente EGT, dintre care o mare parte sunt aparate din această linie.

"Suntem foarte bucuroși că am primit o nominalizare la categoria "Furnizorul de cazinouri al anului", deoarece portofoliul nostru include o varietate bogată de produse și servicii de jocuri de noroc bine stabilite, care se bucură de recunoașterea experților din industrie la nivel global", a comentat Nadia Popova, VP Sales & Marketing la EGT.

Premiile Global Gaming Awards London sunt oferite de publicațiile de top în domeniul jocurilor de noroc B2B Gambling Insider și acordă premii în 16 categorii care acoperă atât aspectele land-based, cât și cele digitale ale industriei. Juriul este format din directori de nivel C de la cele mai mari și mai notabile companii de jocuri de noroc, inclusiv producători, furnizori, operatori de cazinouri și experți. Competiția este adjudecată în mod independent de către KPMG. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 6 februarie.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!