ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Portofoliul EGT Interactive – acum live și pe Redsevens.ro

ACASA > NOUTATI > Portofoliul EGT Interactive – acum live și pe Redsevens.ro 01.03.2019
egt partner red sevens casino online

Dezvoltând continuu jocuri din ce în ce mai dinamice care depășesc așteptările jucătorilor și care creează experiențe ludice extrem de îndrăgite de utilizatori, EGT extinde aceleași produse și în zona cazinourilor online. Divertismentul din offline este cu succes transpus în online prin intermediul partenerilor locali și internaționali.

Acum, cele mai apreciate jocuri EGT Interactive sunt live și pe platforma Redsevens.ro. Sub egida “Entertaining you”, partenerul își consolidează rezultatele odată cu integrarea jocurilor online EGT, precum: Burning Hot, Shining Crown, 40 Super Hot, 5 Dazzling Hot, Flaming Hot, Extra Stars etc.

Printre partenerii EGT România pe zona online se numără și: Winbet, Superbet, Netbet, Publicwin, Casapariurilor, Efbet.

Portofoliul  EGT Interactive conţine peste 70 de jocuri online, din categoriile video sloturi, video poker, jocuri de ruletă şi keno. Suntem reprezentaţi în peste 65 de ţări, România fiind una dintre ţările în care dezvoltarea este constantă, cu parteneriate solide.

Jocurile sunt dezvoltate folosind cele mai avansate şi performante tehnologii, în urma unor detaliate analize, pentru a ne asigura că rămânem în topul preferinţelor jucătorilor pasionaţi de online gaming.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!