ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

Euro Games Technology – punctul de reper în gambling la ICE Totally Gaming 2018

ACASA > NOUTATI > Euro Games Technology – punctul de reper în gambling la ICE Totally Gaming 2018 13.02.2018
egt ice totally gaing 2018 follow up

EGT, EGT Multiplayer și EGT Interactive și-au întâmpinat vizitatorii veniți din întreaga lume la standul S4-330 de la ICE 2018. Fiind unul dintre cele mai puternice puncte de reper ale expoziției, cu un portofoliu complet și complex de aparate de slot, jackpoturi, mixuri multijoc, terminale multiplayer și ruletele, jocurile online și sistemul de management pentru cazinouri, standul Euro Games Technology a fost extrem de apreciat de către public.

"Au fost atât de multe lucruri de văzut de care vizitatorii s-au putut bucura la standul nostru”, a declarat Stanislav Stanev, director de marketing și vânzări al EGT. "Ne-am întors la ICE Totally Gaming, cel mai frecventat și important eveniment din industria jocurilor de noroc, cu un stand de două ori mai mare și multe lansari, cu design facelift și produse apreciate la nivel global. Soluțiile din portofoliul nostru acoperă nevoilor operatorilor, având foarte multe de oferit în ceea ce privește diversitatea, inovațiile și creativitatea. În același timp, sunt dezvoltate să satisfacă toate cerințele clienților noștri, precum și așteptările jucătorilor. Alături de un program plin de spectacol și voie bună pregătit la standul EGT, ne-am bucurat că foarte mulți oameni din industrie s-au alăturat acestei experiențe memorabile!”

Prezentarea celui mai mare stand în cadrul ICE 2018 nu a fost întâmplătoare pentru EGT. În 2017, compania a avut un alt an consecutiv de vânzări și producție mai mari (a produs 17.000 de posturi de joc) și a avut noi expansiuni pe piață. Activând în mod constant în mai mult de 50 de țări, EGT a obținut cel mai mare succes în Europa și America Latină. Unele dintre cele mai recente instalări au fost în Bulgaria, România, Cipru, Mexic, Peru, Columbia și Panama. EGT a debutat în 2018 plin de ambiție. La începutul anului a devenit partener cu un nou distribuitor pentru Asia - o regiune cu mare potențial pentru companie. Unul dintre planurile EGT este, de asemenea, să pătrundă pe piețele AWP Spania și VLT Italia, precum și să aibă prezență mai mare în Marea Britanie.

dragons turn ice 2018 egt ruleta egt romania ice 2018 premium link egt romania ice 2018 ice 2018 euro games technology ice 2018 egt show ice 2018 egt booth fu gui rong hua ice 2018 egt romania egt show dance ice 2018 london egt ice totally gaming london gambling expo we make people play egt interactive ice 2018

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!