ONLINE Suport online
Buna ziua, pentru orice informatie sau sfat ati avea nevoie, lasati-ne un mesaj aici!
RO EN

EGT stabilește un record absolut al vânzărilor la ICE 2018

ACASA > NOUTATI > EGT stabilește un record absolut al vânzărilor la ICE 2018 06.03.2018
egt vanzari record ice 2018

Suntem încântaţi să anunţăm ICE 2018 ca cea mai de succes expoziție din istoria EGT de până acum. "În istoria companiei nu am obținut rezultate atât de bune în cadrul unei expoziții de gambling ca in cadrul ediției ICE de anul acesta", a comentat Directorul de Marketing & Vânzări al EGT. "Am avut cel mai mare stand, am întâmpinat cel mai mare număr de vizitatori și am incheiat un număr impresionant de contracte în timpul evenimentului. A fost mai mult decât ne-am așteptat!”

Cele trei zile la ICE au fost pline de vizitatori din întreaga lume pentru EGT, EGT Multiplayer Solutions și EGT Interactive. Fiind unul dintre cele mai puternice puncte de reper ale expoziției, prezentarea de aparate de slot, jackpoturi, mixuri multigame, terminale multiplayer și rulete, jocuri online și sistem de casino management a câștigat cele mai multe aprecieri din partea cunoscătorilor.

"Expoziția noastră a introdus multe lansări, facelifturi și produse apreciate la nivel global. Soluțiile din portofoliul nostru acoperă majoritatea nevoilor operatorilor și au foarte multe de oferit în ceea ce privește diversitatea, inovațiia și creativitatea. În același timp, acestea sunt concepute pentru a satisface toate cerințele clienților noștri, dar și așteptările jucătorilor. Alături de toate acestea, un program senzaţional de spectacoel și voie bună a făcut din cele trei zile de ICE o experiență cu adevărat memorabilă!”, a adăugat Directorul de Marketing & Vânzări al EGT.

Cei mai mulți vizitatori ai standului EGT au fost din Europa, America Centrală și de Sud, Asia și Africa. Ei au acordat o atenție deosebită celei mai noi game de aparate de joc -  A-27/27 Up, B-27/27 St, A-27/32 Up și B-27/32 St, dar și sistemului de jackpot cu tematică asiatică, Dragon’s Turn - cel mai recent jackpot dezvoltat de companie, alături de mixurile multijoc Purple Collection și HD Gold Collection din Collection Series.

Printre produsele de top ale EGT Multiplayer s-au numărat terminalele din seria S-Line, masa de ruletă T-line cu ecran touchscreen și mixurile de jocuri King HD și Rigel, instalate nu numai pe terminalele S-Line și ruletă automată Premier R8, dar și pe unele dintre aparatele de joc, folosind platforma mCore. "Vizitatorii noștri au apreciat faptul că vor putea să joace jocurile multiplayer preferate și pe aparate de joc, în plus, acest lucru le va oferi posibilitatea de a participa la același jackpot, fie de la terminalele multiplayer, fie de la aparatele de slot" a explicat Directorul de Marketing & Vânzări al EGT.

EGT Interactive s-a bucurat, de asemenea, de un succes de excepţie la ICE 2018, prezentând unele dintre cele mai noi și cele mai populare soluții online, pregatite să dezvolte un interes tot mai mare pentru portofoliul lor pe parcursul întregului an.

Audiența cu cel mai mare interes pentru Spider CMS a venit din regiunea balcanică - Bulgaria, Macedonia, România și diverse țări europene. Modulul Player Tracking este o caracteristică recent dezvoltată a software-ului, ce a câștigat doar remarci pozitive din partea operatorilor de cazinouri. Multe alte adăugiri noi în sistem vor fi prezentate în viitorul apropiat.

ICE 2018 a avut şi câteva nominalizări la premii pentru EGT. Competiția internațională de renume, Global Gaming Awards l-a numit pe domnul Vladimir Dokov, directorul executiv al companiei, în top 10 directori executivi ai anului, în timp ce EGT s-a clasat în top 10 furnizori din industria jocurilor de noroc.

"EGT a debutat în 2018 plin de ambiție. La începutul anului a devenit partener cu un nou distribuitor pentru Asia - o regiune cu mare potențial pentru companie. Unul dintre planurile EGT este, de asemenea, să pătrundă pe piețele AWP Spania și VLT Italia, precum și să aibă prezență mai mare în Marea Britanie.", a concluzionat Directorul de Marketing & Vânzări al EGT.

Vedeți expoziția de la ICE aici.

NEWSLETTER

Fiti la curent cu noutatile EGT Romania

Iți mulțumim pentru vizită!

Aboneaza-te la Newsletterul EGT România pentru a fi primul care află cele mai noi informații!